Cristian Boureanu, primele declaraţii după ce a fost condamnat la un an şi 9 luni de închisoare cu suspendare / VIDEO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Cristian Boureanu, primele decaraţii după ce a fost condamnat la un an şi 9 luni de închisoare cu suspendare / VIDEO EXCLUSIV © spynews.ro

După doar câteva ore de când Cristian Boureanu a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii în dosarul de ultraj, fostul politician a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars şi www.spynews.ro. De asemenea, iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată la instanţă la o amendă penală în cuantum de 2000 lei. 

Cristian Boureanu susţine că el doar îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru faptul că este acasă alături de familia lui. Un singur lucru a vrut să transmită fostul politician, cu privire la poliţistul cu care a fost în conflict în urmă cu aproape doi ani. 

"Din ce ştiu eu justiţia nu este despre dreptate. (...) Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt acasă alături de familia mea. Cine a vrut să vadă rpoblee a avut ocazia s vină în sala de judecată, dar nu au prezentat interes. Avocatul meu aşa a considerat (n.r. să fie achitat), nu am ce să comentez mai ales că nu există nici motivarea instanţei. Aş vrea să spun un singur lucru, m-am abţinut destul de mult: Un poliţist care-şi rupe epoleţii şi spune că i le-a rupt un cetăţean, este o pată, un scuipat pe obrazul instituţiilor statului român şi în special al Poliţiei Române. Şi dacă la celelalte chestiuni aşteptăm motivaţia, se vede din toate filmele şi au reţinut ambele instanţe, că se pare că poliţistul Andrei Ovidiu s-a dus şi şi-a rupt singur epoleţii pe care i-a dat Poliţia Română şi uniforma. Pentru că eram în cătuşe şi uniforma era perfectă şi aşa s-au desfăşurat toate evenimentele. Au trecut doi ani, nu a interesat pe nimeni, domnul Andrei Ovidiu lucrează cu cetăţenii", a spus Cristian Boureanu. 

Vă reamintim că fostul politician Cristian Boureanu și iubita lui, Laura Dincă, au fost condamnați definitiv la un an și nouă luni de închisoare cu suspendre și 90 de zile de muncă în folosul comunității, în dosarul de ultraj. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest