Cu ce a rămas Maria Constantin după ce a mers, degeaba, la notar? Imagini EXPLICITE

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin a vrut să divorțeze, astăzi, la notar, dar, spre ghinionul ei, Marcel Toader a decis ca despărțirea lor să fie una în instanță. Așa că, după ce a mers degeaba la notariat, Maria s-a întors la ea acasă.

După ce a coborât din taxiul care a dus-o acasă, Maria a reușit să atragă atenția celor din jur nu doar cu rochia ei cea galbenă care îi punea în evidență formele care, pare-se, au înnebunit mulți bărbați și în timpul mariajului ei cu Marcel Toader. Astfel, un amănunt important s-a făcut văzut în mâna ei. Mai exact, certificatul de căsătorie, valabil încă din punct de vedere legal, pe care îl ținea cu mare grijă, în mână. 
Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, dar, la termenul stabilit, bărbatul nu s-a mai prezentat. SPYNEWS.RO a anunţat în exclusivitate faptul că acesta nu mai are de gând să semneze astăzi la notar. Maria Constantin a reacţionat.
"Să fie sănătos. Eu îmi fac datoria şi dacă nu vine, iar bine" a spus Maria Constantin pentru Antena Stars.
Ea a mai explicat că în zilele următoare va pleca din Bucureşti, are concerte la Satu Mare şi Timişoara. În cazul în care cei doi nu vor semna actele la notar, vor ajunge în instanţă. 
Rămâi pe SPYNEWS.RO pentru a afla toate detaliile acestui divorţ care se pare că deocamdată nu mai este divorţ sau poate nu a fost niciodată. Totul vei afla doar de la cel mai tare site de sştiri mondene din România, www.spynews.ro. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro