Cu cine s-a întâlnit Magda Catone la mall? Paparazzii Spynews.ro au surprins tot!

Devenită celebră pentru rolurile sale pe scena teatrelor bucureștene, Magda Catone profită din plin de zilele libere pe care le are și se relaxează cum poate ea mai bine. Și, pentru că în această perioadă se poate bucura de liniște, fosta soție a regretatului Șerban Ionescu și-a făcut un drum la mall.

Magda Catone a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce, alături de o amică de-a ei, era la una dintre cafenelele unui mall din nordul Capitalei.

Mărturisirea dureroasă a unei actriţe de la noi: "Rămâneam gravidă, dar pierdeam sarcina"

Actrița, părând ușor tristă, purta o conversație nu foarte animată cu prietena ei, părând mai atentă la telefonul pe care îl ținea în mână decât la ce îi povestea femeia de lângă ea. Cu toate acestea, la un moment dat, probabil în urma mesajelor schimbate pe mobil cu cineva, Magda a reînceput să zâmbească.

De altfel, discuția părea se se mai fi animat în momentul în care Magda Catone și-a aprins o țigară, dar, tocmai în acel moment, amica ei a început să vorbească la telefon, așa că, din nou, conversația a lâncezit, iar celebra actriță părea să mai savureze doar momentele în care trăgea cu nesaț câte un fum și își ”uda” gâtul cu câte o gură din sucul natural pe care și-l comandase.

Citește și:

VIDEO / Magda Catone, primul interviu după moartea lui Şerban Ionescu: "Fiul nostru este înalt, zvelt şi aţos ca tatăl lui"

VIDEO / Cum l-a "agăţat" Magda Catone pe Şerban Ionescu: "Era intangibil"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro