„Regele Şoselelor”, vrei să ajungi din nou în maşina poliţiei? Daniel Iordăchioaie, prins în timp ce fentează legea. VIDEO PAPARAZZI 

+4 click pentru
galerie

Spunea cineva că legea este pentru toţi? Teoretic, da! Practic, cine se crede „Regele Şoselelor” face ce face şi o mai fentează din când în când. De data aceasta vorbim de Daniel Iordăchioaie care, în urmă cu un an, a ajuns în maşina poliţiei după ce a fost prins la volan fără permis. Ce-a făcut de data aceasta? Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în plină zi, pe picior greşit!

Daniel Iordăchioaie nu ţine cont de nimic! Cântăreţul a fost surprins de Paparazzii Spynews în Capitală, într-o zi în care părea extrem de ocupat. Atât de ocupat încât n-a putut să lase telefonul jos din mână nici după ce s-a aşezat la volan şi a pornit la drum.

Mai întâi, Daniel Iordăchioaie a avut o scurtă conversaţie la telefonul mobil, în drum spre bancă. După câteva minute, a ieşit şi, vizibil grăbit, s-a îndreptat spre maşină. Odată urcat la volan, a scos din nou telefonul şi l-a pus pe umăr, cât a ieşit din parcare. 

Apoi însă, în timp ce se asigura, a avut timp să-l ducă la ureche şi cu o mână pe volan, să-şi continue drumul. Ştim că viaţa de artist e grea! Când la studio, când la repetiţii, când la evenimente... când cu telefonul în mână la volan, atunci când apar tot felul de probleme. 

Doar că, Daniel Iordăchioaie nu este prima abatere. În toamna anului trecut, cântăreţul s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţişti la volan fără permis, pe strada Arsenalului din Târgoviște. Atunci, artistul ar fi avut permisul suspendat din cauză că nu a acordat prioritate. A fost dus la audieri, "plimbat" cu maşina poliţiei... Ştie ce se întâmplă când încalci legea! De data aceasta însă, nu poliţiştii l-au prins, ci Paparazzii Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro