Daniela Crudu nu vrea să depună plângere împotriva iubitului, după ce a fost băgată în spital

+2 click pentru
galerie

Daniela Crudu nu vrea să depună plângere împotriva iubitului, după ce a fost băgată în spital © spynews.ro

Spynews.ro a anunţat duminică dimineaţă că Daniela Crudu a fost bătută şi băgată în spital, iar cel "vinovat" de acest incident s-ar face chiar iubitul brunetei. Venim acum cu noi informaţii în acest caz!

Spynews.ro a aflat, pe surse, că Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit. În urma scandalului, bomba sexy a ajuns de urgenţă la un spital din Capitală, unde primeşte îngrijiri medicale. Iată că, noi informaţii ies la iveală în cazul acestui incident şocant pentru lumea mondenă. 

Pare-se că Daniela Crudu refuză să depună plângere împotriva iubitului. În acelaşi timp, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Daniela Crudu, despre "cum ar trebui să fie iubitul ei"

Înainte de a-şi asuma noua relaţie, Daniela Crudu a mărturisit la Xtra Night Show că nu i-ar mai plăcea o dragoste cu năbădăi. 

"Poate sunt și pretențioasă. Să fie matur. Eram mică cu Nilă și m-a luat valul nu mi-am dat seama când m-am îndrăgostit. Cred că doar atunci am fost îndrăgostită. Acum, de exemplu, nu mi-ar mai plăcea să am o dragoste cu năbădăi, să mă certe cum m-am îmbrăcat, să mă trimită să mă schimb", susţinea Daniela Crudu.

Vă reamintim că Daniela Crudu s-a iubit în trecut cu Mihai Costea, zis Nilă, timp de trei ani. De-a lungul acestei perioade, bruneta a fost agresată de mai multe ori, dar de fiecare dată reuşea să treacă peste şi să-i dea o nouă şansă. După ce a ieşit din relaţia cu Nilă, Cruduţa a dorit să-şi găsească sufletul pereche. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro