Denisa Răducu nu a fost uitată! Imagini copleşitoare de la mormântul vedetei / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Denisa Răducu nu a fost uitată! Imagini copleşitoare de la mormântul vedetei / VIDEO PAPARAZZI © Facebook

La aproximativ două săptămâni de când a trecut în nefiinţă, Denisa Răducu nu a fost uitată de fani. Cei care i-au apreciat melodiile contiună să vină la cimitirul în care artista îşi dorme somnul de veci. În semn de apreciere, oamenii depun flori şi aprind lumânari. 

Denisa Răducu a fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite şi aprecite cântăreţe de manele. Recent, paparazzii Spynews.ro au suprins imagini emoţionante în cimitirul din satul Ştefăneşti, acolo unde artista îşi doarme somnul de veci.  

Mai exact, un cuplu şi-a făcut apariţia în curtea Mănăstirii Morunglav. Aceştia s-au îndreptat spre mormântul Denisei. După ce s-au recules timp de câteva minute, cei doi au depus pe locul de veci o coroană , în semn de recunoştinţă pentru cântăreaţă. În timp ce aceştia schimbau câteva vorbe cu una dintre rudele regretatei artiste, în cimitir şi-au mai făcut apariţia alte două persoane. Acesteaau mers tot la mormântul Denisei şi au depus un buchet de flori şi au aprins lumânări. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu s-a stins din viaţă pe data de 23 Iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii. Vedeta a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri, te a?teptam ?i pe pagina de Facebook. Avem ?i Instagram. Ne po?i da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro