Milionarul lumii, prezent la înmormântarea lui Alex Faur. Elie Saab nu ştie cum să-şi mai ascundă durerea / VIDEO PAPARAZZI

Milionarul lumii, prezent la înmormântarea lui Alex Faur. Elie Saab nu ştie cum să-şi mai ascundă durerea © Foto: Spynews

Alex Faur este condus astăzi pe ultimul drum de către familie şi prieteni. Toţi cei care l-au cunoscut sunt îndureraţi de vestea că Alex Faur a murit.

Tânărul a fost apropiat de foarte multe vedete de la noi din ţară, dar şi din străinătate, iar la înmormântare au început să vină mulţi dintre prietenii săi. În urmă cu puţin timp a ajuns la capela unde se află trupul neînsufleţit al lui Alex Faur şi unul dintre milionarii lumii.

Celebrul designer de origine libaneză, Elie Saab, a venit împreună cu fiul său pentru a-şi lua la revedere de la bunul lor prieten, Alex Faur. Îmbrăcat în negru şi cu o pereche de ochelari la ochi, Elie Saab a încercat să-şi ascundă durerea pierderii bunului său prieten.

Cine este Elie Saab

Elie Saab este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, averea sa fiind estimată la 200 de milioane de dolari. În vârstă de 55 de ani, Elie Saab a devenit un nume greu în industria modei datorită creaţiilor sale spectaculoase. Media libenază l-a numit pe Elie Saab geniul precoce al modei libaneze.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro