EXCLUSIV Sişu în plină ofensivă! "Dacă îţi dau o palmă dormi"

Băiatul de cartier nu se-nvăţă minte. Eliberat în mai pentru bună purtare, raperul ţine morţiş să ne arate că nu a învăţat nimic în spatele gratiilor. În plus, a devenit violent.

Spynews vă prezintă azi, în exclusivitate, imagini filmate la nici o oră de la momentul în care Tudor Sişu a părăsit, la finalul lunii mai, curtea penintenciarului Jilava. Iritat şi foarte agresiv. Transformat cu succes. Recidivist.
În încercarea de a culege câteva cuvinte de la cântăreţul care tocmai îşi petrecuse doi ani în puşcărie, reporterii Spynews au primit un răspuns neaşteptat. „Mă, ce vrei? Ce te interesează pe tine ce fac? Poate mă duc să fac o l...ă, ce s...z vrei?", s-a repezit Sişu.
Nici poliţia nu a reuşit să-i calmeze elanul. "Să moară toată familia mea de nu te calc în picioare. Dacă îţi dau o palmă dormi! (...) Ce te interesează pe tine că am fost într-o trupă? Poate eu vreau să mi-o frec...”, a continuat raperul peste umărul unui agent de poliţie care încerca să-l ţină departe de jurnalişti.

Acuzat că şi-a bătut soţia

Atunci, reacţia cântăreţului părea o simplă "ieşire în decor". Însă, câteva săptămâni mai târziu raperul a sărit la gâtul unui necunoscut chiar în parcarea din faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Apoi, la mijlocul lunii noiembrie şi-ar fi bătut soţia, Cătălina Elena, în faţa copilului de numai trei ani. Femeia l-a reclamat la Secţia 9 şi a cerut instanţei un ordin de protecţie, care să-l ţină pe fostul component al trupei "La Familia" la distanţă.

A stat cinci ani în puşcărie


Pentru Tudor Sişu, dependenţa de droguri a transformat închisoarea în a doua casă. Din ultimii zece ani,  Sişu şi-a petrecut jumătate în puşcărie. În acelaşi timp, şi-a distrus cariera muzicală, promiţătoare la un moment dat. A trecut pe la Colibaşi, Ploieşti şi Jilava. 

Citeşte şi  TEORIE ŞOCANTĂ! Paul Walker a fost ucis şi nu a murit într-un simplu accident de maşină! Motivul halucinant pentru care a fost omorât


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro