EXCLUSIV / VIDEO / Imagini incredibile cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, imediat după divorţ! Săruturi, lacrimi şi îmbrăţişări, în mijlocul străzii

+4 click pentru
galerie

SPYNEWS prezintă ultimele imagini cu soţii Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, realizate cu doar câteva ore înainte ca aceştia să anunţe divorţul, iar paparazzii noştri i-au surprins pe cei doi în ipostaze incredibile.

Vestea că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să pună punct mariajului, după numai trei luni, a căzut, ieri, ca un trăsnet, în lumea mondenă. Decizia a fost luată cu o seară înainte, iar paparazzii SPYNEWS au surprins scene emoţionante, chiar după ce Bianca şi Bodi au depus actele de divorţ. Miercuri seară, după ce au semnat actul care pune punct căsniciei, paparazzii SPYNEWS i-au filmat pe cei doi în timp ce discutau, în mijlocul străzii, în apropierea atelierului Biancăi.

Bodi o aştepta în zonă, împreună cu un amic, iar Bianca a ajuns la locul întâlnirii la volanul bolidului lui Bodi. A coborât, i-a dat cheile maşinii, cu un gest ce sugera că totul s-a terminat, apoi i-a spus câteva cuvinte care l-au dărâmat pe milionar. 

Bianca s-a apropiat de el şi l-a strâns la piept, explicându-i, probabil, că nu va mai reveni asupra deciziei, dar că după divorţ vor putea rămâne prieteni, de dragul relaţiei pe care au avut-o atâta timp. S-au sărutat, ca pentru ultima dară, s-au ţinut în braţe minute în şir, plângând, apoi ea a dispărut în noapte. Bodi a privit-o pe soţie cum se îndepărtează şi a urcat la volanul maşinii pe care o adusese Bianca. După câteva secunde, în dreapta lui Bodi a urcat un prieten care aşteptase la câţiva metri să se termine scena emoţionantă, iar milionarul a demarat spre casă.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Cei doi se înţelegeau bine, chiar dacă mai erau şi momente de tensiune, însă reuşeau de fiecare dată să le depăşească. Până ieri, însă, când cei doi au decis că este momentul să pună punct.

Alex Bodi a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre motivul divorţului, oferind detalii incredibile despre despărţirea de blondină. Alex Bodi ne-a precizat că termenul acţiunii de divorţ este la începutul lunii decembrie, ei având posibilitatea în această perioadă să se răzgândească. Nu se pune problema, însă, spune Alex Bodi, care vorbeşte despre finalul relaţiei cu Bianca Drăguşanu. "Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai OK. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate, că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi, decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Spynews.

Cu puţin timp înainte ca Spynews să anunţe, în exclusivitate, că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit, blondina a postat pe reţelele sociale mai multe imagini, iar într-una dintre ele îşi arată semnele de violenţă de pe mână. Fanii au început să ia în calcul orice variantă, mai ales că Bianca Drăguşanu nu a oferit nicio explicaţie clară, ba chiar a adăugat o descriere prin care îşi duce fanii şi mai mult în eroare. "Semnele iubirii", a scris Bianca Drăguşanu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro