EXCLUSIV / What's Up, de urgenţă la medic! Artistul va fi operat! Primele imagini cu el în suferinţă

EXCLUSIV / What's Up, primele declarații despre operația la care va fi supus: "Din păcate, viața mă pune la colț" © spynews.ro

Noul An nu a început foarte bine pentru What's Up care va ajunge, în curând, pe mâinile medicilor. Artistul va fi operat în curând de hernie de disc și a oferit primele declarații despre intervenție.

What's Up a fost surprins de paparazzii Spynews.ro după ce a ieșit de la Spitalul Floreasca din București, alături de iubita lui, Alice. Artistul a dat și câteva declarații despre operația de hernie de disc la care va fi supus. 

"Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze.", ne-a spus What's Up.

Mai mult, artistul își cere scuze, încă o dată, pentru scandalul în care a fost implicat, atunci când iubita lui a sunat la 112 și a cerut ajutorul oamenilor legii. Atunci, What's Up a fost dus încătușat la secție, sub privirile îngrozite ale iubitei sale. What's Up spune că va oferi explicații cu privire la acel incident, într-o serie de declarații pe care le va oferi chiar de ziua lui de naștere, pe data de 8 februarie. 

"O să revin despre tot ce s-a întâmplat în perioada aia, în februarie, probabil de ziua mea. Îmi pare rău pentru felul în care am reacționat și că m-am certat cu iubita tare, dar toate lucrurile au degenerat. Vreau să explic lucrurile acestea și o voi face. Cred că toată lumea știe că îmi iubesc țara, semenii și o iubesc pe iubita mea. Au fost lucruri care nu s-au înțeles, noi mergem înainte.", ne-a mai spus What's Up.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro