Face ce face şi aroganţelor nu le dă pace! Nicolae Bănicioiu îşi etalează „averea”, chiar şi când coboară printre pământeni / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Face ce face şi aroganţelor nu le dă pace! Nicolae Bănicioiu îşi etalează „averea”, chiar şi când coboară printre pământeni / VIDEO PAPARAZZI

Nicolae Bănicioiu ştie cum să atragă atenţia, chiar şi când nu mai e la conducerea vreunui minister! Cum? Ei bine, banii îşi spun cuvântul! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Nicolae Bănicioiu "printre pământeni", la un restaurant, unde nu a uitat să le arate tuturor că îşi permite cam... orice!

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Nicolae Bănicioiu la un restaurant de fiţe din Capitală, alături de un bărbat cu care, cel mai probabil, avea o întâlnire de afaceri. Îmbrăcat la costum, Nicolae Bănicioiu şi-a etalat o parte din avere. Vorbim despre un ceas foarte scump, pe care nu prea mulţi români şi l-ar permite. 

Şi, desigur, dacă nu şi-a lăsat acasa "averea", nu şi-a uitat nici trabucul, pe care l-a "învârtit" printre degete, cât timp discuta cu bărbatul din faţa sa. Odată ce conversaţia şi-a atins scopul, Nicolae Bănicioiu s-a ridicat de la masă şi, cu un dosar în braţe, a început să butoneze telefonul mobil.

La scurt timp, în peisaj a apărut din nou şi bărbatul cu care Nicolae Bănicioiu se întâlnise la restaurant. Cei doi au plecat împreună, iar politicianul s-a asigurat că acesta ajunge cu bine acasă. Da, da, l-a lăsat cu maşina la domiciliu.

Nicolae Bănicioiu şi cariera în politică

Născut la 26 martie 1979, în Râmnicu Vâlcea, Nicolae Bănicioiu este un politician, membru al Membru al Camerei Deputaților a României.

Nicolae Bănicioiu a absolvit, în anul 2004, Facultatea de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Capitală. La scurt timp după terminarea studiilor s-a implicat în viața politică. Nicolae Bănicioiu a fost ales în același an deputat în Parlamentul României. Politicianul a fost a ocupat funcţia de ministru al Sănătăţii în Guvernul Ponta III și ministrul Tineretului și Sportului în Guvernul Ponta II.

Politicianul s-a căsătorit cu un fost model

Dacă vorbim de planul personal, avem şi aici câteva lucruri de menţionat! Nicolae Bănicioiu este căsătorit cu fostul model Mihaela, originară din Scorniceşti, pe care a cunoscut-o la un concurs de Miss. Cei doi au spus "Da" în anul 2011, moment în care Mihaela a şi decis să renunţe la podiumul de prezentări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro