Femeile nu sunt totul! Cu ce se ocupă „Ministrul Casanova” atunci când nu e înconjurat de bombe sexy / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Eugen Teodorovici, zis şi "ministrul Casanova". © Facebook

După ce s-a făcut remarcat în lumea mondenă graţie multiplelor escapade amoroase, cea mai celebră fiind cea alături de Loredana, fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ, Eugen Teodorovici s-a făcut băiat cuminte. Fostul ministru de la Finanţe ne-a demonstrat că femeile nu sunt totul în viaţa sa.

Recent, cel supranumit „ministrul Casanova” a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la o terasă de fiţe din Capitală. Incredibil, dar adevărat! Cândva înconjurat de bombe sexy, de această dată politicianul a ales compania unor prieteni, o femeie şi un bărbat. Preţ de mai bine de o oră şi jumătate, aceştia au stat la taclale.

Din câte se pare, atunci când femeile frumoase nu roiesc în jurul său, Teodorovici este un bărbat liniştit, pus pe glume. Nu o dată, în timp ce discuta cu amicii săi, acesta a zâmbit. Ba mai mult, precum un om realizat, care se respectă, "Ministrul Casanova" a consumat câteva pahare cu vin alb şi a pufăit un trabuc.

Citeşte şi: Aşa îşi ţine aproape fostul soţ! Am aflat de ce Ilie Năstase nu refuză să-i îndeplinească dorinţele Amaliei! / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Fiecare bărbat celebru are în spate o femeie puternică! Cum arată soţia unuia dintre milionarii României / VIDEO PAPARAZZI

Eugen Teodorovici (46 de ani) este originar din Bucureşti, iar cariera sa s-a desfășurat exclusiv în domeniul bugetar, în cadrul administrației centrale. Acesta a fost referent în cadrul Direcției Generale de Management, Marketing, Prognoză și Resurse Umane din Ministerul Transporturilor, expert în Direcția Generală de Integrare Europeană, director al Departamentului pentru Afaceri Europene, din Ministerul Afacerilor Externe, a condus Direcția de Coordonare a Programelor ISPA și SAPARD, din Ministerul de Finanțe . Mai mult, acesta a fost ministrul Fondurilor Europene şi ministrul Finanțelor Publice.

Dincolo de viaţa politică, Eugen Teodorovici şi-a creat o faimă de cuceritor. Puţini ştiu că „ministrul Casanova” a fost şi căsătorit, iar divorţul a fost unul cu scântei. În instanţă, Teodorovici a cerut evacuarea soţiei din casa lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro