Fetelor, învăţaţi de la ea! Diana Dumitrescu ştia ce vrea! Dorinţa nebănuită a blondinei, înainte de Ziua Îndrăgostiţilor / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi, iar Diana Dumitrescu ştie ce vrea! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe blondină într-un centrul comercial alături de soţ, acolo unde, mai mult sau mai puţin subtil, s-a uitat lung la un accesoriu râvnit de toate domnişoarele.

Recent, Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Diana Dumitrescu în compania soţului ei, Alin Boroi, într-un centru comercial din Capitală. Au intrat împreună într-un magazin cu haine bărbăteşti, dar blondina nu a petrecut prea mult timp acolo. 

L-a lăsat pe Alin Boroi să se uite la costumele expuse, iar ea a dat fuga într-o bijuterie! Sub privirile paparazilor Spynews.ro, Diana Dumitrescu a cerut să îi fie arătat un inel. A privit bijuteria preţ de câteva secunde bune, dar nu a fost convinsă că e pentru ea. 

Alin, îţi dăm un pont, că tot vine Ziua Îndrăgostiţilor... Ştim că i-ai dat deja "acel inel", dar o femeie nu are niciodată prea multe bijuterii. Şi mai ales că urmează o nouă etapă în cariera ei! Noi zicem că merită! :) 

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasă

După o pauză binemeritată, Diana Dumitrescu se întoarce pe micile ecrane. De data aceasta, la cârma emisiunii Mireasă de la Antena1. Telespectatorii o vor vedea pe blondină pentru prima dată  în calitate de gazdă. 

„Am luat decizia de a mă alătura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, spune Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima dată în anul 2019, la începutul lunii septembrie. Vedeta a ales să dea marea veste pe data de 15 septembrie, exact în ziua în care a aniversat cu soțul său un an de la cununia civilă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro