FOTO EXCLUSIV / Repetent la bunele maniere! Soţul Silviei Dumitrescu a comis-o în public! Imagini uluitoare surprinse de paparazzii Spynews.ro

+8 click pentru
galerie

Florin Ochescu, soţul Silviei Dumitrescu, este, fără îndoială, un artist apreciat şi un bărbat de nota 10. Cu toate acestea, chitaristul o comite, din când în când.

Cu câteva zile în urmă, Florin Ochescu a profitat de timpul liber pe care l-a avut la dispoziţie şi a mers la cumpărături. Precum un om responsabil, acesta s-a întors acasă după câteva ore în care a achiziţionat toate produsele de care familia sa avea nevoie.

Numai că, în momentul în care a coborât din maşină, Florin Ochescu a uitat complet de bunele maniere. Pentru câteva secunde, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, celebrul chitaist, care a scris istorie în trupe precum Sfinx, Iris sau Holograf, s-a scobit în nas.

Apoi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, soţul Silviei Dumitrescu a luat din autoturismul său cele două pungi pline până la refuz şi s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Au apucat-o poftele pe Daniela Crudu! În ce a dat iama vedeta şi cui i s-a confesat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / La Palatul Victoria e consilier, dar ifosele nu sunt pentru el! Cum a ieşit Gică Popescu dintr-o încurcătură

Silvia Dumitrescu (58 de ani) şi Florin Ochescu (65 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din industria muzicală din România. Înaintea de a se căsători cu actualul soţ, artista a fost măritată cu Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în anii '80, care însă s-a dovedit a fi un soţ violent şi care s-a sinucis bând antigel. La rândul său, Florin Ochescu a mai fost însurat cu Dida Drăgan, care i-a născut un băiat, pe Florin, astăzi în vârstă de 35 de ani.

Anul acesta, Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu au împlinit 25 de ani căsnicie. Cei doi au împreună un fiu, pe Iulian, în vârstă de 24 de ani, care este un foarte talentat pianist.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro