Fratele și cumnata lui Florin Pastramă, foc și pară la secția de Poliție! Ce spun rudele despre bătaie. VIDEO PAPARAZZI

+2 click pentru
galerie

Rudele lui Florin Pastramă au aflat din presă de pățania groaznică prin care a trecut soțul lui Brigitte Pastramă! Fratele și cumnata au ajuns, în urmă cu scurt timp, la secția de Poliție, acolo unde nu au lipsit schimburile de replici cu cei pe care îi consideră vinovați.

Momente tensionate în fața Poliției, acolo unde s-au strâns rudele lui Florin Pastramă, dar și cei care consideră că el a fost cel care a greșit. Fratele lui Pastramă este foc și pară și nu îi vine să creadă că versiunea oficială a unora dintre oameni este că acesta a... căzut și s-a lovit la cap.

Ce spun fratele și cumnata lui Pastramă

Paparazzii Spynews.ro, care urmăresc cu mare atenție subiectul, au obținut și declarații din partea cumnatei lui Pastramă, în timp ce fratele lui se plimbă de colo colo, agitat de cele întâmplate.

„Nu știm, așteptăm să iasă, să vedem. Cert este că nu este deloc plăcut. Rămâne să coboare, sunt la audieri. Din ce am înțeles, amândoi sunt la declarații. Nu știm absolut nimica, noi ce-am văzut pe Spynews... am văzut ce a fost dat și nu am mai stat, am venit imediat aici. Din presă am aflat, habar n-aveam, eram acasă”, a declarat cumnata lui Pastramă, care a precizat că nu au fost lăsați să urce la audieri, care au loc în prezența Lizetei Haralambie, care le este atât nașă cât și avocată.

În aceste momente atât Florin Pastramă, cât şi ceilalţi implicaţi în scandal, se află la Poliţie, acolo unde dau declaraţii cu privire la ce s-a întâmplat. În imaginile publicate în exclusivitate de www.spynews.ro, se poate observa faptul că Florin Pastramă are răni la nivelul frunţii şi al piciorului drept. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro