Plăceri vinovate în toiul serii! Cum a încercat Fuego să se "baricadeze" pentru a nu-l recunoaşte fanii / VIDEO EXCLUSIV

+6 click pentru
galerie

Fuego este unul dintre cântăreţii pe care fanii cu greu îi prind pe stradă, în timpul liber. Tocmai pentru că este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, Fuego nu are mai deloc timp pentru el, însă, atunci când reuşeşte să lase deoparte măcar pentru câteva clipe muzica, celebrul artist încearcă să-şi facă toate poftele.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când paparazzii Spynews l-au surprins într-un fel inedit. Cum paparazzilor Spynews nu le scapă nimic, noi vă prezentăm cele mai tari imagini cu artistul.

După ce, toamna trecută, Fuego a reuşit să slăbească nu mai puţin de 15 kilograme, renunţând la multe plăceri gastronomice, acum, artistul a decis că merită să se premieze cu o shaorma.

Da, da, aţi auzit bine. Paparazzii Spynews l-au surprins pe Fuego în toiul serii, alături de un bun prieten, în timp ce au făcut un mic popas la un magazin de tip fast food. Acolo, Fuego şi-a cumpărat tot ce i-a poftit inima, plecând cu o sacoşă plină plină de mâncare.

În plus, pentru a nu-l recunoaşte fanii, Fuego s-a "baricadat" foarte bine. Îndrăgiul artist şi-a pus o gluga de la haină pe cap, iar la ochi a purtat o pereche de ochelari. Conştient că acesta nu este un loc pe care îl frecventează de obicei, Fuego a vrut să se asigure că nu-l vede nimeni. Doar că, surpriză, paparazzii Spynews au fost la locul potrivit, în momentul potrivit.

Oricum, nu vedem nimic rău în faptul că artistul şi-a bucurat papilele gustative cu mici plăceri, mai ales că Fuego a făcut eforturi uriaşe, în urmă cu câteva luni, atunci când a reuşit să slăbească foarte mult.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro