Gabriel Dorabanţu a făcut-o de oaie în public! Iuliana Marciuc a fost de faţă! / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Ajuns la 64 de ani, Gabriel Dorobanţu este, fără îndoială, unul dintre cei mai calculaţi oameni din showbiz-ul autohton. În timp ce multe vedete fac risipă, celebrul cântăreţ s-a pus serios pe economisit. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt memorabile!

În urmă cu câteva zile, Gabriel Dorobanţu a ieşit la cumpărături alături de Iuliana Marciuc, buna sa prietenă. Cei doi au ales să facă shopping într-un hypermarket din Capitală. Mai tânără cu 14 ani decât artistul, blondina a fost cea care a ţinut lista cu necesarul.

La un moment dat, Iuliana Marciuc l-a „scăpat” din vedere pe Gabriel Dorobanţu, iar ce a urmat a fost absolut senzaţional. Rămas singur, artistul a scos dintr-un buzunar al hainei sale o bomboană. După ce i-a simţit gustul, cântăreţul a pus produs înapoi în ambalaj şi l-a băgat în buzunar. Din câte se pare, Gabriel Dorobanţu se ghidează, mai nou, după motto-ul „Nimic nu se aruncă, totul se refoloseşte”.

Nici Iuliana Marciuc nu s-a lăsat mai prejos! După ce şi-a „recuperat” prietenul, blondina a dat iama în câteva preparate pe care angajaţii magazinului le aşezaseră pe o vitrină. După ce cunoscută femeie şi-a potolit pofta, cele două vedete au continuat sesiunea de cumpărături.

Citeşte şi: Andreea Bălan, casă de jumătate de milion de euro! Informații EXCLUSIVE despre lovitura imobiliară dată de vedetă

Citeşte şi: Otilia Bilionera, făcută praf de o vedetă TV! „A venit Sinan Paşa să o facă paşalâc”

Născut la 3 ianuarie 1953, Gabriel Dorobanțu este unnul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică uşoară din România. El este cunoscut mai ales pentru şlagărul „Gara noastră mică”.

La rândul său, Iuliana Marciuc s-a născut la 31 august 1967 şi este o realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de de emisiuni și seriale de televiziune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro