„Găseşte-ţi pe cineva care se uită la tine cum îşi priveşte Alin Ionescu soţia”! Gestul care l-a dat de gol că e un gentleman! / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Ştiţi vorba aia „Găseşte-ţi pe cineva care se uită la tine cum...”? Ei bine, noi am completat-o cu privirile pe care i le aruncă Alin Ionescu soţiei! Şi nu degeaba! Imaginile stau dovadă faptului că afaceristul este îndrăgostit până peste cap de femeia care l-a făcut tătic pentru a treia oară, la finalul anului trecut. Şi sentimentele sale se văd de departe! Cele mai mici gesturi fac diferenţa, nu?

Recent, Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alin Ionescu la braţ cu soţia, în Capitală! Cei doi îndrăgostiţi, îmbrăcaţi elegant, au decis să ia masa la un restaurant de fiţe şi... zis şi făcut. E cert că afaceristul nu şi-a uitat manierele acasă. 

Ajunşi în faţa resturantului, Alin Ionescu a deschis uşa, şi-a lăsat soţia să intre în local şi a urmat-o timid, cu zâmbetul pe buze. 

După ce au ales o masă, Alin Ionescu şi soţia sa le-au arătat tuturor celor care mai erau prezenţi în restaurant că dragostea adevărată se vede clar! S-au privit şi au schimbat păreri, într-un cadru pregătit pentru luna Mărţişor. Desigur, a urmat o altă dovadă că Alin Ionescu ştie să se poarte ca un gentlemen: a preluat "conducerea" când ospătarul a venit pentru a lua comanda.

Şi ce mai priviri! Dacă nu ai şti de cât timp sunt împreună, ai crede că abia s-au îndrăgostit unul de celălalt! Ce înseamnă asta? Că Alin Ionescu şi Larisa Tănăsoiu au descoperit secretul în a menţine vie flacăra iubirii. 

Larisa Tănăsoiu l-a făcut pe Alin Ionescu tată pentru a treia oară

Pe 10 decembrie 2019, Larisa Tănăsoiu şi Alin Ionescu au devenit părinţi. Frumoasa soţie a afaceristului a adus pe lume un băieţel sănătos pentru care, împreună, au ales numele Carol-Ayan. Cei doi au făcut publică vestea după cinci zile, pe 15 decembrie.

„Cea de-a doua zi acasă, pentru noi. Bine ai venit pe lume, Carol - Ayan. Mami şi tati deja te iubesc nebuneşte! Bebe Carol s-a născut pe 10/12/2019, iar minunatul îngeraş cântăreşte 3,520 kg. Este foarte bine, iar fericirea noastră este infinită. Suntem copleşiţi de iubire”, a scris atunci Larisa pe contul ei de Instagram.

Alin Ionescu mai are doi copii din mariajul cu Cristina Spătar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro