Gravidele obișnuite pot fi fericite! Au scăpat de ”complexul Anca Serea”! Vedeta a luat, și ea, proporții

Anca Serea este, probabil, femeia care a reușit să demoleze, de-a lungul timpului, mitul copnform căruia femeile însărcinate se îngrașă mult. Pentru că, la primele patru sarcini pe care le-a avut, soția lui Adrian Sână părea, chiar și în ultima lună, că este pregătiută să urce pe podiumul de modă. Dar, la această a cincea sarcină, lucrurile par să se fi schimbat...

Anca Serea a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce alerga prin oraș să rezolve problemele pe care le are. Însoțită de fiica ei, frumoasa vedetă TV, însărcinată în opt luni, a intrat într-o clădire de birouri din zona Floreasca a Capitalei, moment în care s-a putut observa că, de această dată, nu se mai poate lăuda cu doar trei-patru kilograme luate în timpul sarcinii.
Pentru că, așa cum se poate observa în imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, Anca Serea a început și ea, ca o femeie normală, să mai ”pună”, pe ici, pe colo, câteva kilograme mai mult decât la primele patru sarcini.
Cu toate acestea, trebuie să o recunoaștem, soția lui Adrian Sână se poate lăuda, în continuare, cu frumusețea ei naturală și cu faptul că este o femeie care, deși are deja patru copii, arată foarte bine.
Iar secretul, spunea în urmă cu ceva vreme, este alimentația, Anca Serea fiind extrem de atentă la ceea ce mânca de-a lungul perioadei în care era însărcinată.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro