Grea e viața de... pensionar! Ce face, zi de zi, Ioan Andone / VIDEO PAPARAZZI

+7 click pentru
galerie

Viaţa e dură cu unul dintre cei mai titraţi antrenori de pe scena fotbalistică de la noi din ţară. După ce a câştigat titlul şi Cupa României cu două echipe şi a devenit cel mai titrat tehnician, Ioan Andone a ajuns pensionar de lux. Datorită lipsei de angajamente, “Fălcosul” şi-a găsit o nouă ocupaţie... utilă pentru cei dragi.

Deşi a scris istorie la CFR Cluj şi la Dinamo, Ioan Andone (57 de ani) se află în acest moment în afara fenomenului fotbalistic. Reputatul antrenor a rămas fără angajament, după ce în iarna acestui an a fost dat afară de la echipa din „Ştefan cel Mare”.

În urmă cu câteva zile, Ioan Andone a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce a ieşit să îşi facă cumpărăturile. Îmbrăcat sport, tehnicianul a mers la un aprozar de unde şi-a cumpărat câteva fructe şi legume. După ce a plătit contravaloarea acestora, „Adono” şi-a permis să se „răsfeţe” cu o cafea şi un corn, de la un magazin din apropiere. Cum antrenorul nu a ieşit singur la cumpăraturi, imediat ce şi-a cumpărat produsele cu pricina, „Fălcosul” s-a îndreptat glonţ spre maşina, acolo unde îl aştepta, nerăbdător, pe bancheta din spate a maşi,nii, unul dintre căţeii pe care îi iubeşte foarte mult. După ce şi-a asezat plasele cu cumpărături lângă patruped şi i-a spus câteva cuvinte micuşului cu blană, Ioan Andone a înfulecat pe fugă din cornul achiziţionat şi s-a grăbit să se urce la volanul autoturismul.

Ioan Andone a fost unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a evoluat pentru Corvinul Hunedoara (1979-1983), Dinamo (1983-1990), Elche (1990-1991) şi Heerenveen (1991-1993). “Fălcosul” a participat la cele mai mari performanţe obţinute de Dinamo în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990). El a câştigat cinci trofee: două titluri (1984 şi 1990) şi trei Cupe ale României (1984, 1986, 1990) – toate cu Dinamo. Pentru echipa naţională, „Ando” a jucat 55 de meciuri, între 1981-1990, şi a marcat douăgoluri. A participat la Campionatul European din Franţa 1984 şi la Campionatul Mondial din Italia 1990.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro