Grea e viața de... pensionar! Ce face, zi de zi, Ioan Andone / VIDEO PAPARAZZI

+7 click pentru
galerie

Viaţa e dură cu unul dintre cei mai titraţi antrenori de pe scena fotbalistică de la noi din ţară. După ce a câştigat titlul şi Cupa României cu două echipe şi a devenit cel mai titrat tehnician, Ioan Andone a ajuns pensionar de lux. Datorită lipsei de angajamente, “Fălcosul” şi-a găsit o nouă ocupaţie... utilă pentru cei dragi.

Deşi a scris istorie la CFR Cluj şi la Dinamo, Ioan Andone (57 de ani) se află în acest moment în afara fenomenului fotbalistic. Reputatul antrenor a rămas fără angajament, după ce în iarna acestui an a fost dat afară de la echipa din „Ştefan cel Mare”.

În urmă cu câteva zile, Ioan Andone a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce a ieşit să îşi facă cumpărăturile. Îmbrăcat sport, tehnicianul a mers la un aprozar de unde şi-a cumpărat câteva fructe şi legume. După ce a plătit contravaloarea acestora, „Adono” şi-a permis să se „răsfeţe” cu o cafea şi un corn, de la un magazin din apropiere. Cum antrenorul nu a ieşit singur la cumpăraturi, imediat ce şi-a cumpărat produsele cu pricina, „Fălcosul” s-a îndreptat glonţ spre maşina, acolo unde îl aştepta, nerăbdător, pe bancheta din spate a maşi,nii, unul dintre căţeii pe care îi iubeşte foarte mult. După ce şi-a asezat plasele cu cumpărături lângă patruped şi i-a spus câteva cuvinte micuşului cu blană, Ioan Andone a înfulecat pe fugă din cornul achiziţionat şi s-a grăbit să se urce la volanul autoturismul.

Ioan Andone a fost unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a evoluat pentru Corvinul Hunedoara (1979-1983), Dinamo (1983-1990), Elche (1990-1991) şi Heerenveen (1991-1993). “Fălcosul” a participat la cele mai mari performanţe obţinute de Dinamo în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990). El a câştigat cinci trofee: două titluri (1984 şi 1990) şi trei Cupe ale României (1984, 1986, 1990) – toate cu Dinamo. Pentru echipa naţională, „Ando” a jucat 55 de meciuri, între 1981-1990, şi a marcat douăgoluri. A participat la Campionatul European din Franţa 1984 şi la Campionatul Mondial din Italia 1990.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro