Imagini bombă cu artistul care nu apare niciodată la tv. Paparazzii Spynews au fost pe fază şi l-au surprins într-unul dintre cele mai intime momente! / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imagini bombă cu artistul care nu apare niciodată la tv. Paparazzii Spynews au fost pe fază şi l-au surprins într-unul dintre cele mai intime momente! / VIDEO © Spynews.ro

Guess Who este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, dar, totodată, unul dintre cei mai discreţi. Chiar dacă are fanii la picioare, artistul vrea să rămână în ''lumea lui''.

Guess Who, alături de una dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa

Chiar dacă este iubit şi apreciat de o ţară întreagă, Guess Who alege să ţină cât mai departe de fani viaţa sa personală. Rare sunt dăţile când acesta merge însoţit la evenimente, însă şi atunci încearcă să stea cât mai retras de ochii curioşilor.

Guess Who încearcă să se axeze cât mai mult pe muzică şi pe partea profesională, alegând să nu vorbescă deloc de viaţa sa de familie. Şi pentru că rare sunt momentele când poate fi surprins în acest fel, paparazii Spynews au reuşit să realizeze imagini de colecţie cu artistul, alături de una dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa.

Astfel, zilele trecute, Guess Who a fost surprins de paparazzii Spynews în timp ce ajungea la studio. Dar, ce credeţi, acesta nu era singur, ci era însoţit de nimeni altul decât de... patrupedul său.

În imaginile filmate de paparazzii Spynrews, cărora nu le scapă nimic, se poate vedea că artistul petrece, mai întâi, câteva momente în maşină, în timp ce butonează telefonul, pentru ca mai apoi, după ce a băgat maşina în curtea clădirii în care se află studioul de înregistrări, acesta îşi dă jos câinele din maşină cu mare grijă şi pornesc amândoi spre locul în care artistul pune la cale viitoarele hit-uri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro