VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali e „pasăre” de noapte! Iată ce face fiica „Războinicului Luminii” atunci când crede că nu o vede nimeni

+4 click pentru
galerie

Alexandra Becali a devenit „pasăre” de noapte! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fiica lui Gigi Becali într-o ipostază neaşteptată, la o oră nepotrivită.

În timp ce mai toate tinerele fac senzaţie în cluburi, imediat după lăsarea întunericului, Alexandra Becali are alte preocupări la miezul nopţii. În urmă cu câteva zile, paparazzii noştri au întâlnit-o pe cunoscută machedoancă în oraş, chiar în timp ce cumpăra mâncare dintr-un restaurant de fiţe.

După ce a plătit comanda, Alexandra Becali a plecat de acolo cu o pungă în care se găseau câteva caserole pline. Fără să stea pe gânduri, aceasta s-a îndreptat spre zona în care avea parcată maşina, în pas alergător, semn că i se făcuse foame. Ajunsă acolo, fiica patronului de la FCSB s-a urcat la volan a plecat spre casă, probabil dornică să mănânce cât mai repede.

A făcut ravagii la volan

Obişnuită să ducă o viaţă de huzur, în care răsfăţul este la ordinea zilei, Alexandra Becali nu ţine cont de lege. Recent, fiica „Războinicului Luminii” a încălcat prevederile Codului Rutier, de dragul unui moft.

Mai exact, blondina aceasta şi-a lăsat bolidul de lux pe o trecere pentru pietoni. De ce nu a avut răbdare fiica mijlocie a lui Gigi Becali să găsească un loc de parcare? De ce se grăbea aceasta? Surpriză! Pofticioasă din fire, blondina dorea să ajungă cât mai repede la o patiserie (Imagini, AICI). 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Abia s-au întors din vacanţă şi se ţin de aroganţe! Cum se răsfaţă Ramona Olaru şi iubitul ei la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un consumator celebru din fotbalul românesc! Ce a ajuns să bea Dănuţ Lupu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro