Imagini nemaivăzute de la botezul nepoatei lui Răzvan Lucescu. Străbunicul Mircea a fost sufletul petrecerii / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

A fost petrecere mare, sâmbătă seara, în familia Lucescu. Răzvan și-a botezat nepoțica, pe Zoe, iar întreaga familie a fost în sărbătoare.

Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă niciodată nimic, au fost și de această dată la datorie și au surprins cele mai tari imagini de la petrecerea de botez a micuței.

Ziua a început cu mari emoții pentru băiatul și nora lui Răzvan Lucescu, care au stat cu sufletul la gură pentru ca totul să fie bine în ziua cea mare pentru fetița lor. Și așa a și fost. După slujba de creștinare, întregul eveniment s-a mutat într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Capitală.

Sufletul petrecerii a fost, bineînțeles, străbunicul Mircea Lucescu, care a stat printre invitați toată noaptea, a socializat și a vrut să știe că toată lumea se simte bine într-o zi atât de importantă pentru el.

De altfel, invitații s-au simțit foarte bine, atmosfera a fost una selectă, cu mâncare și muzică bună, iar familia Lucescu și prietenii au petrecut ore bune în cinstea noului creștin din familie, micuța Zoe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest