Imagini EXCLUSIVE cu Oana Sârbu și fiul ei! Vezi ce au făcut cei doi, în parc

Oana Sârbu este una dintre vedetele care, în ultimii ani, a preferată să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și de presă. Motivul este legat, pare-se, de schimbările din ultimii ani și de copilul care a apărut în viața ei, copil căruia îi dedică tot timpul ei.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, în urmă cu câteva zile, pe Oana Sârbu în timp ce profita din plin de vremea frumoasă, deși rece, de afară. Fosta vedetă a muzicii ușoare românești, însoțită de fiul ei, îmbrăcată lejer, se plimba printr-unul dintre parcurile bucureștene, având în același timp grijă de cei doi căței ai săi.
Extrem de atentă la fiecare mișcare a fiului ei, Oana a intrat, pentru câteva minute în jocul lui și, cu un zâmbet mare pe figură, se bucura din plin de prezența lui. La un moment dat însă, a părut că obosește și, liniștită, s-a așezat pe băncuță, ținând strâns în lesă cei doi căței, și a continuat să îl supravegheze pe cel mic.
Oana Sârbu este o mămică foarte mândră şi dedicată fiului ei, Alex, pe care l-a adoptat când acesta era numai un bebeluş. O prezenţă elegantă şi discretă, artista s-a retras din lumina reflectoarelor şi a decis să se dedice în totalitate băieţelului ei de 6 ani, despre care spune că-i oferă împlinirea de care are nevoie. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro