Imagini EXCLUSIVE de la BOTEZUL anului! Cele mai tari momente cu Salam şi Roxana Dobre! Invitații au făcut show de show

Zi importantă pentru Florin Salam și Roxana Dobre! Fetița lor, Jaqueline Maria, a fost, ieri, creștinată, vedeta lumii manelelor fiind emoționată până peste cap. Iar după ritualul îndeplinit de preoți, în Biserică, Florin Salam și Roxana Dobre au avut grijă ca petrecerea să fie una de... poveste.

După ceremonia de botez, a urmat o petrecere pe cinste. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, la un restaurant de fiţe din Capitală, pentru ca invitaţilor să nu le lipsească nimic. Iar alături de Florin Salam și de Roxana Dobre, secondați de nașii micuței Jaqueline Maria, Izabela și Ionuț, invitați au petrecut ca în povești, distracția fiind la ea acasă.
Înconjuraţi de aranjamente florale care mai de care mai frumoase, invitaţii şi părinţii micuşei Jaqueline Maria au făcut paradă cu ţinutele lor, care mai de care mai spectaculoase, iar momentele pline de bucurie au fost marcate şi ele cu dansuri care mai de care mai interesante, buna-disspoziie fiind la ea acasă pe întreg parcursul nopţii.
Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.
Mai multe imagini și toate detaliile botezului le veți putea urmări, astăzi, începând cu ora 17.00, doar la ”Acces Direct” de la Antena 1, emisiune prezentată de Simona Gherghe.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro