IMAGINI PAPARAZZI/ De când iubește, Bianca o ține numai într-o distracție! Frumoasa blondă și iubi al ei, wild party pe litoral

+8 click pentru
galerie

Cu voia sau fără voia ei, Bianca Draguşanu este în momentul de faţă pe buzele tuturor românilor şi în inima unui singur englez, Tristan Tate, care s-a îndrăgostit nebuneşte de diva noastra.

La rândul ei, Bianca Drăguşanu în ciuda tuturor bârfelor şi acuzaţilor aduse la adresa lui Tristan, rămâne fermă pe poziţie şi îşi trăieşte povestea de dragoste alături de chipeşul şi controversatul luptător de kickboxing.
Lumea vorbeşte, Bianca iubeşte şi Tristan străluceşte alături de una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum în zilele noastre luna de miere vine cu mult înaintea inelului de logodnă şi a nunţii, cei doi porumbei au fugit weekend-ul acesta la mare, departe de Bucureşti şi de presa care se pare că avea ochi numai şi numai pentru ei.
Deşi au crezut că au scăpat, paparazzii www.spynews.ro au fost pe urmele lor pas cu pas şi nu i-au slăbit nici măcar o secunda!

Ajunşi la mare, Tristan şi-a cazat iubita la cel mai scump şi exclusivist hotel din Mamaia, demonstrând că banii nu sunt o problemă când vine vorba de aleasa inimii lui. După câteva ore de stat în spatele uşilor închise, timp pe care credem noi că l-au folosit în modul cel mai plăcut, cum vremea nu era prielnică pentru plajă sau plimbări, Bianca şi Tristan, însoţiţi de fratele acestuia, Andrew, care a condus un bolid în valoare de  de 150.000 mii de lire, nu euro, s-au îndreptat spre un club de fiţe din Mamaia.

Îmbrăcată elegant, cu o salopetă neagră, şi pletele în vânt, Bianca radia de fericire, iar Tristan în alb cu un mesaj destul de direct pe tricou "Money-Man". Odată ajunşi în faţa clubului, Tristan şi-a abandonat pentru câteva minute iubita pentru a scoate bani de la un bancomat din apropiere, dar s-a întors repejor la comoara lui şi au luat loc la o masă în club. 

Dacă o scurtă perioadă de timp cei doi au stat pe telefoane, el probabil cu business, ea probabil cu veşti despre cea mică. A venit momentul în care cei doi s-au relaxat. Să uite de toate şi au început să se comporte ca doi iubiţi cu acte-n regulă dansând şi sărutându-se în văzul lumii. 
Fericirea plutea în aer, nimeni şi nimic nu mai conta şi Bianca părea că şi-a găsit fericirea în braţele unui bărbat care la rândul lui părea dispus să "lupte" în ring, dar şi în viaţa de zi cu zi pentru această relaţie şi zâmbetul femeii de lângă el... 
Aşadar, pănâ la proba contrarie, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate sunt momentan cuplul verii 2018 şi ce va urma, veţi afla cu siguranţă de la noi căci spynews.ro este cel mai bine informat site monden din România!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro