Imaginile ASTEA nu le-a mai văzut nimeni! Anda și Sorin, emoționați în fața preoților

Anda Adam și Sorin au intrat în Biserica din Snagov. Artista, condusă cu grijă de tatăl ei, a fost așteptată de mire, la fel de emoționat ca și ea. Cu ochii strălucind de fericire, cei doi s-au luat de mână și, alături de nași, au așteptat ca preoții să înceapă sluiba.

Frumoasa cântăreață, mai strălucitoare ca nicioidată, îmbrăcată într-o rochie pentru care ar putea să o invidieze și prințesele, a mers la Biserica din Snagov. Însoțită de domnișoarele de onoare și de nași, Anda Adam a coborât din limuzină și a intrat în lăcașul sfânt, decisă să spună încă un ”DA”, iar apoi să meargă la petrecerea de lux pe care a organizat-o.

La brațul tatălui ei, venit tocmai din Australia, Anda Adam s-a îndreptat, emoționată, spre Sorin, acesta așteptând-o, mai fericit ca niciodată, în timp ce asculta corul Bisericii care cânta, dumnezeiește, unul dintre imnurile specifice unui asemenea eveniment. După ce Cristi și Mihaela Gheară, nașii nunții, s-au așezat alături de cei doi miri, preoții au început slujba care îi va uni și în fața lui Dumnezeu.

Iar în momentul în care slujba a început, emoțiile celor doi au devenit de-a dreptul vizibile, amândurora fiindu-le destul de greu să nu verse lacrimi în fața tuturor celor adunați pentru a le fi martori în momentul în care își spun jurămintele religioase.


Anda Adam şi iubitul ei Sorin Andrei și-au  unit destinele astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după aproape un an de relaţie. La petrecere vor lua parte multe persoane publice din showbiz, artisti si oameni de televiziune.

Totul despre nuntă, AICI !

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro