ÎNFIORĂTOR! Ce se întâmplă în aceste momente în capelă lângă sicriul Ilenei Ciuculete

+3 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

Trupul neînsuflețit al Ilenei Ciuculete a ajuns în urmă cu puțin timp la Biserica Costeasca din Chitila. Ce se întâmplă acum lângă sicriul regretatei artiste de muzică populară este înfiorător.

Oamenii au venit cu zecile să o vadă pentru ultima dată pe cea mai îndrăgită interpretă de muzică populară. Cu toții, și bătrâni, și tineri și-au făcut fotografii cu Ileana Ciuculete.

Citește și: "Ileana Ciuculete nu ştia că e bolnavă! Ea a cântat pe 4 martie"! Cea mai bună prietenă a artistei a spus adevărul

Oamenii prezenți la tristul și tragicul eveniment au vrut să imortalizeze momentul și să aibă o amintire cu Ileana Ciuculete.

Citește și: Primele declaraţii ale fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea artistei: "Sunt distrus! Suferinţa e prea mare!"

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Citește și: S-a aflat cel mai mare secret al Ilenei Ciuculete. Ce scrie în certificatul ei de naştere

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro