La ce poftește, în miez de noapte, un cântăreț celebru? Răspunsul te va lăsa mască

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi a fost surprins, de curând, într-o ipostază incredibilă. Mai exact, acesta a ieșit din casă, în miez de noapte, doar pentru a-și satisface poftele care nu-l lăsau să doarmă.


Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, recent, în timp ce, nerăbdător, a ieșit din casă după ce s-a îmbrăcat cu ce a găsit mai la îndemână pentru că părea să nu mai poată de poftă după ceva dulce.

Așa că, artistul s-a îndreptat direct spre un vânzător ambulat de kurtos kalacs și, răbdător, a așteptat ca acesta să îi pregătească colacul secuiesc, chiar dacă asta a însemnat să mai piardă vreo zece minute.

Apoi, după ce și-a luat dulcele la care a poftit atât de tare, vedeta a plătit și, fericit, a plecat înapoi spre casă unde, probabil, s-a înfgruptat cu mare poftă din colacul secuiesc cu nucă pe care l-a cumpărat. Alărtui de, probabil, iubita lui care, spun surse bine informate, își dorește foarte mult să devină mămică.

Citește și:

S-a iubit cu un celebru artist de la noi, iar acum a renunțat la inhibiții! Cel mai căutat manechin de la noi a arătat TOTUL! Vezi ce a pierdut cântărețul

Sorin Brotnei, fostul membru Akcent, se pregăteşte să devină tată? Iată declaraţia care l-a dat de gol


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro