Le dă clasă "băieților de Dorobanți"! Ion Dichiseanu știe cum să se întrețină, la 86 de ani. VIDEO PAPARAZZI

Ion Dichiseanu este, fără doar și poate, unul dintre Don Juanii veterani ai showbizului românesc. Celebrul actor are cu ce și se mândrește cu asta, iar dovadă sunt chiar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Ion Dichiseanu a fost surprins de paparazzii noștri în timp ce se afla la promenadă pe străzile din Capitală. La patru ace, actorul a făcut senzație atunci când și-a făcut apariția, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri, pardesiu negru și un fular alb, actorul s-a plimbat îndelung prin București. Acum este clar cum se menține Ion Dichiseanu, la cei 86 de ani, prin simplul fapt că preferă să meargă la pas în loc să ia un mijloc de transport în comun sau să folosească mașina. Ion Dichiseanu a mers minute în șir, până când la un moment dat a decis să ia un taxi, semn că plimbarea a fost suficientă pentru ziua respectivă.

Se prezintă impecabil, de ficare dată în fața publicului, și are câțiva ași în mână în privința modului în care se menține în formă, deși este trecut de prima tinerețe. Ion Dichiseanu are un plan bine stabilit, nu face excese alimentare și are câteva obiceiuri care îi mențin spiritul tânăr și îi oferă vitalitatea de care are nevoie. 

"Sunt activ, îmi place viaţa, muzica și ador să dansez. Dietă, da! Îmi dau peste mână la nişte mâncăruri. E bine să fim atenţi la acest aspect. Cum simt că am luat în greutate, intru în alertă. De obicei nu mănânc mult. Îmi place să degust, apoi, stop cadru! Sunt un om normal. De băut, la fel. Puţin. Îmi place să mă respect, pentru că nu trăim de două ori, o viaţă avem", a declarat actorul, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro