Lidia Buble a comis-o la volan! Cântăreața s-a fâstâcit în traficul aglomerat. Cum a reușit să iasă din încurcătură. VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și este admirată de milioane de fani din România. Cântăreața adoră să fie mereu aranjată și cochetă și își alocă mult timp pentru ritualurile de înfrumusețare. 

Așa a procedat și acum, când a mers la un salon de masaj, iar paparazzii Spynews.ro au fost pe fază și au surprins tot. Chiar dacă afară ploua torențial, Lidia Buble s-a îmbrăcat lejer și s-a urcat în bolidul de lux, cu destinația bine știută. Doar că în traficul aglomerat din Capitală se pot întâmpla multe evenimente neprevăzute, iar Lidia Buble a fost pusă într-o încurcătură de toată frumusețea. Lidia Buble a observat că e linie continuă, a încercat să intre în coloana de mașini aflată la semafor, însă nu a fost lăsată.

Cu calm și răbdare, Lidia Buble a demontrat că este o șoferiță pricepută și a reușit să treacă cu bine peste întâmplare. Ce să faci, se întâmplă și la case mai mari!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro