Lucian Mitrea, apariție spectaculoasă pe străzile din Capitală! Soțul Andreei Bănică și-a etalat noua "bijuterie", care costă cât o vilă. VIDEO PAPARAZZI

Lucian Mitrea știe cum să bifeze o apariție, asta e clar! Nici o simplă ieșire în oraș nu mai e ce a fost, mai ales dacă ești proprietarul unei bijuterii pe patru roți și toate privirile sunt ațintite asupra ta.

Dovadă sunt chiar imaginile surprinse de vigilenții paparazzii Spynews.ro, care dovedesc că Lucian Mitrea își trăiește viața la cel mai înalt nivel. Zilele trecute, la ceas de seară, soțul Andreei Bănică a ieșit să ia masa în oraș alături de câțiva prieteni. Îmbrăcat lejer și cu o atitudine relaxată, Lucian Mitrea a petrecut câteva zeci de minute într-un local de fițe din București. S-a delectat cu preparate fine și cu o companie bună, însă punctul culminant al serii a fost momentul în care a ieșit din restaurant.

Lucian Mitrea este tare mândru că și-a achiziționat o mașină ce costă cât o vilă într-o zonă bună din București, respectiv 80.000 de euro. Foarte precaut, Lucian Mitrea s-a asigurat că poate intrat în siguranță în bolid, apoi s-a văzut nevăzut. Cu siguranță ieșirea din local nu a fost trecută neobservată. 

Andreea Bănică, despre a treia sarcină

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de peste 20 de ani și reprezintă unul dintre cele mai solide și invidiate cupluri din showbiz. Au împreună doi copii minunați, iar artista a vorbit recent și despre posibilitatea apariției unui nou membru în familia lor. 

"Doi copii am născut şi m-am oprit. Nu mai are nici Lucian gânduri. L-am întrebat, mai ai ceva de gând să ştiu ce fac. A zis, nu lasă aşa, este perfect", a spus Andreea Bănică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro