VIDEO PAPARAZZI / Aşa arată o familie fericită! Cum se răsfaţă Andreea Bănică şi cele mai importante persoane din viaţa sa

+4 click pentru
galerie

Andreea Bănică (41 de ani) este, fără îndoială, una dintre cele mai norocoase artiste din showbiz-ul autohton. Vedeta are doi copii minunaţi, dar şi un soţ de nota 10. În familia cântăreţei, fericerea este cuvântul de ordine. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Zilele trecute, Andreea Bănică şi cele mai importante fiinţe din viaţa sa au avut chef de răsfăţ. Aşa că, fără să stea pe gânduri, cei patru au mers într-un mall din Capitală. 

După ce au luat „pulsul” magazinelor de lux, aceştia au vrut să vadă care sunt ultimele noutăţi în materie de decoraţiuni pentru Crăciun. Atât le-a trebuit micuţilor Sofia şi Noah Andrei. Pentru câteva minute, cei doi copii nu şi-au putut lua ochii pe pe vitrina unui magazin de specialitate.

După aceste momente, Andreea Bănică şi soţul său şi-au dus odraslele la cinematogram. Pentru mai bine de o oră, cei patru au vizionat un film dedicat celor mici.

Se iubesc de un sfert de secol

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, trăiesc o poveste de iubire veche de 25 de ani. Într-o postare pe blog-ul său personal, celebra cântăreaţă a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul, cel care a fost primul ei iubit.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. 

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian.

Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oraş, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga <<fitile>> vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, sunt împreună cu „același iubit', Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă, cu zâmbetele și inocența lor”, a scris Andreea Bănică.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pe Instragram e prinţesă, dar stai să o vezi pe stradă! Cristina Ich, protagonista unor momente fabuloase

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Florin Piersic! Are 83 de ani, dar nu se fereşte să facă lucrul pe care puştii îl adoră

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro