VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Florin Piersic! Are 83 de ani, dar nu se fereşte să facă lucrul pe care puştii îl adoră

+4 click pentru
galerie

Actor celebru, care o viaţă întreagă a încântat publicul cu prestaţiile sale, Florin Piersic face ce face şi reuşeşte să impresioneze şi la bătrâneţe. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini de senzaţie cu maestrul.

Chiar dacă a ajuns la 83 de ani, Florin Piersic este un om activ, care nu poate să stea departe de locurile în care a scris istorie pentru teatrul românesc. Zilele trecute, paparazzii noştri l-au întâlnit pe marele actor în Bucureşti, în timpul unei vizite fulger. 

În Capitală, primul lucru pe care Florin Piersic l-a făcut a fost acela de a merge la Teatrul Naţional, acolo unde, ani la rând, a jucat în numeroase piese. Intrat pe timp de zi în clădirea respectivă, maestrul a părăsit locaţia la ceas de seară, semn că îşi dorea de multă vreme să revină acolo unde a scris file de aur pentru scena românească. 

La plecare, Florin Piersic s-a urcat într-o maşină care îl aştepta în faţa teatrului şi a luat-o spre ieşirea din Bucureşti. În drumul său, îndrăgitul actor a fost protagonistul unui gest neaşteptat.

La un moment dat, autoturismul în care se afla maestrul s-a oprit într-o zonă în care era amplasat un restaurant de tip fast-food, semn că marelui actor i se făcuse foame. Fără să stea pe gânduri, probabil la dorinţa lui Florin Piersic, care se pare că adoră mâncarea preferată a puştilor, şoferul maşinii a comandat de-ale gurii. După ce a intrat în posesia unei pungi pline cu mâncare, bărbatul a pornit motorul autoturismului şi s-a făcut nevăzut. 

Carieră impresionantă

Născut la 27 ianuarie 1936, în Cluj-Napoca, Florin Piersic a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, promoția 1957. La doi ani după absolvire, maestrul a debutat pe scena Teatrului Național din București obținând rolul titular în „Discipolul diavolului”. Au urmat „Tragedia optimistă”, „Oameni și șoareci” sau „Orfeu în Infern,” piese care au scos în evidență geniul şi  naturalețea actorului.

Debutul cinematografic al lui Florin Piersic s-a produs în filmul „Ciulinii Bărăganului”, în care actorul a interpretat rolul lui Tănase. Maestrul şi-a evidențiat talentul în ceea ce privește filmele istorice în „Neamul Șoimăreștilor” (1965). Printre rolurile sale celebre din filme s-au numărat “haiducul Anghel Șaptecai”, “haiducul Grigore Pintea” și “Mărgelatu”.

De-a lungul timpului Florin Piersic a primit titlul de „cetățean de onoare” al mai multor orașe precum: Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Suceava, Baia Mare, Oradea, București sau Galați.
La 10 decembrie 2012, actorului i s-a acordat cetățenia Republicii Moldova. 

Maestrul a fost decorat cu „Ordinul Meritul Cultural” clasa a V-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”, dar şi cu „Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler”, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

Un cuceritor desăvârşit

Actor uriaş, Florin Piersic a fost şi un cuceritor de marcă. În anii '60, acesta s-a căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, care i-a dăruit și primul copil, pe Florin Piersic Junior. A doua soție a maestrului a fost tot o actriță, Anna Szeles, alături de care are tot un fiu, pe Daniel Piersic. În 1985, femeia a divorţat de actor şi s-a mutat în Ungaria.

În 1993, după o relație de 7 ani, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok, de asemenea originară din Cluj- Napoca.

În afara acestor mariaje, Florin Piersic a bifat şi câteva relaţii amoroase fără acte. Printre acestea s-a numărat şi cea cu Angela Similea. „Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu”, a mărturisit celebra artistă în cartea autobiografică. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Gigi Becali! Cum a apărut îmbrăcat latifundiarul la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Momente de panică pentru Dan Diaconescu! Ce a păţit fostul om de televiziune în amiaza mare

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro