VIDEO PAPARAZZI / Momente de panică pentru Dan Diaconescu! Ce a păţit fostul om de televiziune în amiaza mare

+4 click pentru
galerie

Are bani, conduce o maşină la care alţi bărbaţi nici nu îndrăznesc să viseze, însă necazurile nu îl ocolesc. Dan Diaconescu (51 de ani) a păţit-o în amiaza mare.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe fostul om de televiziune într-un exchange din Bucureşti. Însoţit de Emilia, partenera sa de viaţă, Dan Diaconescu a schimbat o sumă de bani, apoi s-a îndreptat spre locul în care îşi parcase bolidul de lux, un Bentley pe care a dat aproximativ 100.000 de euro, în care se afla deja o prietenă de familie. 

Urcat la volan, celebrul bărbat nici nu îşi închipuia ce urma să se întâmple. După aproximativ zece minute de condus prin oraş, Dan Diaconescu a dat de necaz. Unul dintre cauciucurile autoturismului său s-a spart, chiar în timpul deplasării. Imediat, prietena de familie a fostului boss de la OTV a scos capul pe geam, dornică să vadă care era roata cu probleme. 

Neavînd de ales, Dan Diaconescu s-a îndreptat spre o vulcanizare. Ajuns acolo, acesta a fost recunoscut imediat de oamenii aflaţi la faţa locului. Amabil, în timp ce mecanicii auto trudeau de zor la bolidul său, celebrul bărbat a stat de vorbă cu o persoană din preajma sa. 

Nu după mult timp, Dan Diaconescu a fost informat că problema apărută la maşina sa a fost rezolvată. Bucuros, acesta a plătit reparaţia, apoi s-a urcat la volan şi s-a îndreptat spre zona în care locuieşte.

O iubire veche de aproape un sfert de secol

Dan Diaconescu și partenera sa de viaţă, Emilia Bătă, formează un cuplu de aproximativ 24 de ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Dona Milena, în vârstă de 15 ani.  Aceasta este pasionată de pian.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Gigi Becali! Cum a apărut îmbrăcat latifundiarul la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini senzaţionale cu Titi „Prosop”, antrenorul care l-a descoperit pe marele Doroftei! Şi-a dus juniorii la restaurant, iar ce a urmat întrece orice închipuire

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro