VIDEO PAPARAZZI / Imagini senzaţionale cu Titi „Prosop”, antrenorul care l-a descoperit pe marele Doroftei! Şi-a dus juniorii la restaurant, iar ce a urmat întrece orice închipuire

+4 click pentru
galerie

Maestrul Titi „Prosop” (64 de ani) este un om cu suflet de aur! Când vine vorba de puştii pe care îi antrenează, celebrul şlefuitor de talente al boxului autohton – care, printre alţii, l-a dat sportului românesc pe legendarul Leonard Doroftei - este în stare de orice. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini senzaţionale cu reputatul tehnician.  

Zilele trecute, paparazzii noştri l-au întâlnit pe Titi Tudor, aşa cum îl cheamă în realitate pe cunosctul antrenor, în Bucureşti, alături de câţiva dintre elevii săi de la CSM Ploieşti.  După ce puştii au participat la o selecţie pentru lotul de tineret al României, renumitul tehnician a ţinut să le ofere acestora o masă caldă.

Astfel, Titi „Prosop” i-a dus pe sportivi într-un restaurant şi le-a dat să mănâne câte o ciorbă şi să bea suc. Fericiţi, tinerii pugilişti au sorbit cu poftă din farfurii. 

La final, Titi „Prosop” s-a ridicat de la masă, dornic să achite nota de plată. Surpriză! Un reprezentant al localului respectiv l-a recunoscut pe antrenor şi i-a comunicat că tot ceea ce el şi elevii săi au servit este din partea casei. „Unde te mai întâlneşti cu Titi <<Prosop>> în ziua de azi?”, şi-a argumentat bărbatul decizia. 

După acest moment, fostul mentor al lui Leonard Doroftei şi tinerii pugilişti au mai stat câteva minute în restaurantul respectiv, apoi au plecat spre Ploieşti. Evident, şoferul tinerilor sportivi a fost cel care le este antrenor. 

E "tăticul" micilor pugilişti

La Ploieşti, Titi „Prosop” le este micilor pugilişti atât mentor, cât şi „tată”. Celebrul tehnician le oferă copiilor o masă caldă, în fiecare zi. 

„Încerc să le asigur o masă, cum eu, ca sportiv, nu am avut. Numai copiii oamenilor săraci se duceau la box, ca să-şi câştige viitorul. Boxul este sportul oamenilor săraci, ăsta e adevărul”, a declarat, pentru Antena 3, antrenorul. 

„Ei se simt ca o familie. Dacă reuşesc să ajut copiii ăştia, să le dau mâncare, sunt cel mai fericit”, şi-a argumentat decizia maestrul.

La un pas de tragedie

Sportul românesc a fost foarte aproape de a-l pierde pe Titi Tudor. În urmă cu şase ani, maestrul, pe atunci antrenor în cadrul lotului de juniori al României, a suferit un infarct în timpul Campionatelor Europene.

„Nu e bine să spun, dar mi-am sacrificat şi sănătatea. În 2013, la Campionatele Europene, am fost furaţi două, trei meciuri... Atât de mult m-am consumat, încât am făcut infarct”, a rememorat omul care l-a descoperit pe Leonard Doroftei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Conduce un Rolls Royce, dar are probleme cu bunele maniere! Gest scandalos făcut de un milionar celebru

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Abia a renunţat la burlăcie şi a fost lovit de ghinion! Probleme de sănătate pentru milionarul Dan Petrache

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro