VIDEO PAPARAZZI / Abia a renunţat la burlăcie şi a fost lovit de ghinion! Probleme de sănătate pentru milionarul Dan Petrache

+4 click pentru
galerie

Ghinionul, bată-l vina! La doar o lună după ce a spus „Adio” burlăciei, milionarul Dan Petrache se confruntă cu probleme de sănătate. 

Ca orice bărbat proaspăt însurat, fiul afaceristului Adrian Petrache stă numai prin preajma soţiei. Zilele trecute, Dan Petrache şi-a scos nevasta la o plimbare în parcul Herăstrău din Capitală, alături de câinele de companie al familiei.

Cu această ocazie, tânărul milionar i-a şocat pe paparazzii Spynews.ro, aflaţi, evident, la datorie. În primul rând, Dan Petrache a afişat o ţinută în contrast total cu cea a soţiei sale. În timp ce Amalia purta geacă, fustă şi ghete, fiul celui poreclit „Şefu’” a „defilat” îmbrăcat sport. 

Dar nu asta e problema cea mai mare! La piciorul stâng, Dan Petrache avea pusă o atelă, semn că a păţit ceva la acel mebru inferior. Cu toate acestea, tânărul de bani gata s-a plimbat de zor alături de nevasta sa. 

S-a dus la mare şi a luat bătaie

În urmă cu cinci ani, la Mamaia, într-un club de fiţe, Dan Petrache, fiul cunoscutului afacerist Adrian Petrache, zis „Şefu’”, a fost implicat într-un scandal monstru. După o bătaie ca în filme la care a luat parte şi Jimmy Tohme, un afacerist controversat, fiul celui poreclit „Şefu’” a ieşit foarte şifonat. Mai exact, acesta a fost purtat pe braţe de bodyguarzi, după ce a încasat un pumn în plină figură.

„Am iesit în oras, aşa cum fac mereu, împreună cu prietenii mei. Si pentru că atunci când suntem la mare ne place să mergem într-un anumit local, ziua a început cu un prânz pe care l-am luat impreună cu mai multi prieteni în acel restaurant-bar. Spre seara insă, mai exact în jurul orei 19:00, la masă am rămas doar patru băieţi. Gălăgie, muzică… la un moment dat, l-am zărit pe unul dintre prietenii mei discutând cu un bărbat la o altă masă. Dupa gestică mi-am dat seama ca era vorba de o ceartă. Evident, m-am apropiat şi le-am spus băieţilor să ieşim afară, să nu fim priviţi de toată lumea din local. Dar nu am mai apucat să ieşim. Cel cu care se certa prietenul meu (despre care ulterior am aflat că se numeşte Jimmy Tohme) a început să spargă sticlele pe care le avea pe masă. Îmi aduc aminte că imediat au apărut bodyguarzii localului şi că, în îmbulzeala creată, unul dintre ei mi-a tras un pumn în gură. În concluzie, cine a bătut pe cine? Regret cele intamplate, îmi asum răspunderea gesturilor mele, cer scuze celor cărora le-am creat neplăceri în mod involuntar”, spunea, la acea vreme, Dan Petrache.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Gabi Tamaş! Băutura-surpriză cu care celebrul fotbalist şi-a potolit setea în văzul lumii

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Îl face tată pentru a doua oară? Soţia unui fotbalist celebru, surprinsă de paparazzii Spynews.ro la o clinică de fertilizare

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro