VIDEO PAPARAZZI / Pe Instragram e prinţesă, dar stai să o vezi pe stradă! Cristina Ich, protagonista unor momente fabuloase

+4 click pentru
galerie

Când iese din casă, ne lasă pe toţi mască! Supranumită „Prinţesa Instagramului”, Cristina Ich a oferit cele mai tari momente ale acestui final de săptămână, în plină stradă. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini explozive cu femeia care l-a făcut tătic pe Alex Piţurcă. 

Toamna aceasta, Cristina Ich a fost, fără îndoială, vedeta care a impresionat cel mai mult. „Prinţesa Instagramului” a devenit mămică, apoi s-a logodit cu „Piţi” Junior, iar recent a fost protagonista unei seri epice.

Dornică să cumpere câte ceva din oraş, Cristina Ich s-a îmbrăcat după ultima fiţă, şi-a pus o pereche de papuci Gucci în picioare, iar apoi s-a urcat la volanul bolidului său şi a luat-o din loc. 

Vedeta s-a oprit în faţa unei farmacii, dar nu a coborât din autoturism până când nu a verificat cum stă treaba pe Instragram, acolo unde toată lumea ştie că e „prinţesă”. Cu ochii pe „regatul” virtual, Cristina Ich nici măcar nu a observat că blocase trecerea unei maşini de salubritate. Oricum, ce domniţă de rangul său şi-ar fi bătut capul cu un astfel de detaliu?

După ce s-a lămurit că totul este în regulă pe celebra reţea de socializare, mama copilului lui Alex Piţurcă a coborât din bolid şi a intrat în farmacie. Nici măcar acolo, aceasta nu a putut să stea prea mult timp fără să se uite pe telefonul mobil. Printre câteva mesaje pe care le-a trimis, Cristina Ich a cerut să-i fie aduse mai multe produse necesare pentru creşterea fiului său. 

De la farmacie, vedeta a mers într-un supermarket şi a cumpărat hârtie igienică. Apoi, la puţin timp după ce a ieşit din magazin, Cristina Ich a avut parte de o surpriză.

Un tânăr a recunoscut-o pe „prinţesa Instagramului” şi i-a cerut acesteia să facă o poză împreună. Amabilă, „principesa” i-a făcut pe plac coconului.

Acesta nu a fost singurul gest frumos pe care vedeta l-a făcut. Înainte de a se urca la volanul maşinii sale, Cristina Ich i-a dat unui amărât o sumă de bani.

Ce să mai spunem? E clar că „Prinţesa Instagramului” e o femeie cu suflet mare!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Gigi Becali! Cum a apărut îmbrăcat latifundiarul la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Momente de panică pentru Dan Diaconescu! Ce a păţit fostul om de televiziune în amiaza mare

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro