VIDEO PAPARAZZI / Când se grăbeşte, nimic nu mai contează! Andreea Bănică, surprinsă în timp ce încălca regulile de circulaţie

+4 click pentru
galerie

Frumoasă, celebră şi bogată, Andreea Bănică este o şoferiţă curajoasă. Atunci când se grăbeşte, artista nu ţine cont de nimeni şi de nimic! Nici măcar de prevederile Codului Rutier.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Andreea Bănică la volan, în Bucureşti. Cu o prietenă în dreapta sa, vedeta a „driblat” aglomeraţia din oraş. În timp ce ceilalţi şoferi se deplasua în coloană, artista s-a urcat cu maşina pe liniile de tramvai şi a reuşit astfel să evite haosul din trafic.  

Asta nu e tot! Nu după mult timp, Andreea Bănică a revenit cu autoturismul pe partea destinată maşinilor, însă a comis-o. Ea încălcat regulile de circuţaie. Mai exact, probabil din neatenţie, vedeta a trecut de pe o bandă pe alta fără să semnalizeze. 

Dar asta nu e tot! La un moment dat, în timp ce se afla la un semafor, Andreea Bănică a scos la vedere telefonul mobil şi s-a pus pe tastat. Cu aparatul în mâini, vedeta a părut concentrată asupra a ceea ce scris. Aşadar, când vrea, artista poate să fie şi atentă.

O poveste de iubire veche de un sfert de secol

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, alături de care are doi copii, o fetiţă, Sofia, şi un băieţel, Noah. Celebra cântăreaţă a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul, cel care a fost primul ei iubit, alături de care trăieşte  o poveste de iubire veche de 25 de ani.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. 

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oraş, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga <<fitile>> vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi, sunt împreună cu „același iubit', Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă, cu zâmbetele și inocența lor”, a povestit, pe blog-ul său, Andreea Bănică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro