Lucian Viziru, surprins în ipostaze care nu îi fac cinste! Uite ce-l ”învață” pe fiul său

Lucian Viziru a dat mereu dovadă de maturitate şi exigenţă în ceea ce priveşte creşterea băieţelului său, alături de care a tot fost surprins, iar antrenorul de tenis a epatat întotdeauna prin grija exagerată pe care i-o purta fiului său. Dar, de această dată, a cam ”dat-o-n bară”.


Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Lucian Viziru în timp ce se afla cu soţia lui şi cu băieţelul lor la cumpărături, într-un centru comercial din Capitală. În timp ce antrenorul de tenis aştepta ca angajaţii magazinului să le împacheteze cumpărăturile, Mihai Adrian, băiatul lui Lucian şi al Emei, vizibil plictisit, a început să alerge de colo colo, chiar dacă tatăl lui a încercat să îi explice în fel şi chip că trebuie să se liniştească.


Cum energia celui mic nu a putut fi potolită, Lucian a ieşit din magazin împreună cu băiatul, în timp ce soţia lui a rămas să achite produsele, cei trei reîntâlnindu-se pe holurile mall-ului. Cu electrocasnciele achiziţionate, familia Viziru s-a oprit la un alt magazin, de unde tatăl şi-a achiziţionat un pachet de ţigări.


Dacă până acum Lucian a dat dovadă de grijă exagerată, de data aceasta, antrenorul de tenis a cam dat greş la acest capitol, fiul lui plimbându-se nestingherit printre pachetele de ţigări, fără ca măcar să i se atragă în vreun fel atenţia, uitându-se curios la tatăl său și punându-i întrebări despre toxicul obicei pe care îl are.


Tot Mihai a fost cel care a cedat, lămurit pe deplin despre țigări, şi s-a refugiat în braţele mamei lui, care pe tot parcursul timpului în care soţul ei şi-a cumpărat ţigări, a vorbit la telefon, convorbirea telefonică devedindu-se mult mai importantă.

Citeşte şi:

Ce trebuie să facă Halep ca să câștige un turneu cu adevărat important! Uite ce sfaturi îi dă unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de tenis

Punem PARIU că nu recunoști actorii din această imagine? Sunt doi dintre frații cei mai cunoscuți din România

Lucian Viziru a făcut foamea în Germania: "Mâncam doar o banană"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro