Lupta pentru custodia copiilor a schimbat-o radical! Cum a reacţionat Adriana Bahmuţeanu când a fost atacată pe stradă, în plină zi / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Toată lumea o ştie pe Adriana Bahmuţeanu drept o femeie deschisă, vocală şi sociabilă, care nu se teme să reacţioneze atunci când se simte atacată. Deşi de multe ori parcă ai avea impresia că ştii totul despre ea, avem dovada că lucrurile nu stau chiar aşa! 

Adriana Bahmuţeanu pare o femeie bătăioasă, care spune răspicat lucrurilor pe nume şi nu lasă pe nimeni să o jignească! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedetă într-un moment delicat, când a reacţionat ca o doamnă! "Aşa da" - cum ar spune unii. 

Zilele trecute, Paparazzii Spynews.ro au pornit pe urmele Adrianei Bahmuţeanu. Astfel, au ajuns să fie martori la o scenă deloc drăguţă, dar prin care vedeta a impresionat pe toată lumea. O femeie, aflată în faţa unui supermarket din Capitală, i-a cerut Adrianei Bahmuţeanu bani şi, pare-se că bruneta nu încurajează cerşetoria! 

Până la urmă, "mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană", nu?

Adriana Bahmuţeanu a refuzat să scoată din portofel vreo bacnotă pentru a-i face pe plac femeii care cerea în stângă şi în dreapta bani. Văzând acest lucru, femeia a reacţionat acid.

Adriana Bahmuţeanu s-a urcat la volanul autoturismului său şi a pornit la drum, în timp ce auzea cum este înjurată ca la uşa cortului. 

Un singur gest a făcut vedeta: pe geamul autoturismului, i-a făcut semn, cu mâinile, să plece. Calmă, Adriana Bahmuţeanu a apăsat acceleraţia şi a plecat spre un alt hypermarket.

Ajunsă la destinaţie, Bahmu a parcat maşina şi, vorbind la telefon, şi-a etalat "ţinuta de shopping". Vedeta purta o bluză neagră, o pereche de jeanşi, o blăniţă elegantă şi era încălţată cu o pereche de cizmuliţe simple, negre, cu toc. A luat un căruţ de cumpărături şi a dat start sesiunii de cumpărături!

Adriana Bahmuţeanu s-a schimbat radical de când s-au liniştit apele în scandalul pe care l-a avut cu tatăl copiilor ei, pentru custodie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro