Mărie, Mărie, ce i-ai făcut tu fotbalistului? Dacian Varga, singur-singurel la masă, de 8 Martie / FOTO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Mărie, Mărie, ce i-ai făcut tu fotbalistului? Dacian Varga, singur-singurel la masă, de 8 Martie / FOTO EXCLUSIV © spynews.ro

La o lună de când Maria Constantin a anunţat despărţirea de Dacian Varga, fotbalistul a fost surprins singur-singurel, la un restaurant din Capitală! Avem imagini exclusive!

Spynews.ro a intrat în posesia unor imagini inedite cu Dacian Varga! Chiar în ziua de 8 Martie, atunci când fotbalistul trebuia, în mod normal, să o surprindă pe Maria Constantin cu fel de fel de cadouri şi momente frumoase petrecute împreună, îl vedem singur-singurel, la masă!

Trebuia, trebuia... să se întâmple multe! Despărţirea însă, pare-se că l-a afectat pe fotbalist. Dacian Varga nu mai e omul de altă dată, care, ori de câte ori era surprins uimea cu fericirea de pe chip. 

Îmbrăcat lejer, Dacian Varga s-a aşezat pe canapea şi şi-a aruncat ochii în meniu. Dacă dragoste nu mai e, măcar mâncare sau ceva de băut să fie, nu?

Sau... cine ştie?! Poate Dacian Varga aştepta o altă domnişoară! 

Maria Constantin şi Dacian Varga şi-au spus adio

Vestea despărţirii dintre Maria Constantin şI Dacian Varga a venit pe neaşteptate, atunci când toată lumea credea că urmează nunta!

"Viorele, să ştii că sunt liberă!" - aşa a început Maria Constantin dezvăluirea şoc! Despre care Viorel e vorba? Ei bine, despre Viorel Stegaru, soţul vulpiţei! Invitată în platoul emisiunii Acces Direct, Maria Constantin a spus, fără să ofere prea multe detalii, că este din nou o femeie singură. 

"Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât", a încheiat Maria Constantin atunci.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro