Mașină de poliție, răsturnată într-un cartier din București! Care este starea răniților. VIDEO

+2 click pentru
galerie

Mașină de poliție, răsturnată într-un cartier din București! Care este starea răniților. FOTO © Facebook

Un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în cartierul Apărătorii Patriei din București. O mașină de poliție s-a răsturnat, după ce un automobil a intrat în plin în aceasta.

Din primele informații, polițiștii se aflau în misiune, cu girofarurile și semnalele acustice pornite. Un șofer nu a observat la timp că mașina rula cu viteză pe șosea, astfel că a intrat în plin, iar în urma impactului mașina de poliție s-a răsturnat pe carosabil. Polițiștii care se aflau în mașină nu au fost răniți și au fost scoși din automobil și transportați la spital, pentru verificări.

Imaginile au ajuns online, iar oamenii l-au acuzat pe șoferul vinovat că nu a respectat regulile de circulație, respectiv acordarea de prioritate unui automobil ce apariține Poliției Române. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă cel mai probabil bărbatul vinovat de producerea accidentului va fi aspru sancționat pentru lipsa lui de atenție.

Accident similar, pe DN1

Un accident asemănător s-a petrecut în urmă cu câteva zile, pe DN1. O șoferiță, în mașina căreia se aflau trei oameni, nu a fost atentă atunci când a vrut să vireze la stânga și a intrat frontal într-un microbuz în care se aflau 20 de oameni. În total, patru oameni au fost răniți destul de grav și au fost transportați de urgență la spital. Poliția a deschis o anchetă și, cel mai probabil, va rămâne fără permis de conducere pentru fata sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro