Mașina care transporta trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader s-a defectat pe drum spre INML. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mașina care transporta trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader s-a defectat pe drum spre INML. VIDEO © spynews.ro

Marcel Toader nu are parte de liniște nici în moarte. Mașina care i-a transportat trupul neînsuflețit către INML, s-a defectat chiar pe drum. A fost nevoie de intervenția unei alte mașini pentru tractare, iar, astfel, a durat în jur de cinci ore ca trupul afaceristului să ajungă la destinație.

Paparazzii Spynews.ro au surprins duba de la INML, în timp ce circula, cu chiu cu vai, spre destinație. Tractată fiind, nu se mișca prea repede, motiv pentru care a durat practic o veșnicie ca traseul să fie parcurs.

Marcel Toader a murit

Afaceristul Marcel Toader s-a stins din viață la 56 de ani, în urma unui infarct. În momentujl tragediei, acesta se afla la avocatul său. Marcel Toader a fost resuscitat timp de 57 de minute, dar medicii l-au declarat decedat, acesta nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

„Pacientul a fost găsit în stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu șocuri electrice. Inima sa nu a repornit în niciunul din 57 de minute. Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute după ce acestuia i s-a făcut rău. Ambulanța a ajuns în 6 minute”, au declarat autoritățile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro