VIDEO PAPARAZZI / Întoarce banii cu lopata, dar nu a uitat că femeia este şefa! Un milionar celebru face totul numai după dictare

+5 click pentru
galerie

Este milionar celebru, fost jucător de tenis, personaj controversat în presă, dar nu a uitat o clipă că femeia este şefa în bucătărie! Deşi întoarce banii cu lopata, milionarului trebuie să i se dicteze ce să pună în coşul de cumpărături, ca totul să fie bine!

Dinu Pescariu, căci despre el este vorba, a fost surprins de Paparazzi Spynews.ro la cumpărături! Desigur, milionarul nu a lăsat o clipă telefonul din mână, indicaţiile din partea soţiei fiind absolut... necesare! Dar nu-i deloc de condamnat, asta se întâmplă aproape de fiecare dată când un bărbat merge la cumpărături fără soţie. 

De la capătul celălalt al firului, Dinu Pescariu a primit indicaţii clare privind produsele pe care trebuie să le pună în coşul de cumpărături. De descurcat credem că s-a descurcat, dat fiind faptul că, sub privirile Paparazilor Spynews.ro, fostul jucător de tenis a ieşit mândru din magazin, s-a urcat în bolidul de lux şi a pornit spre casă, acolo unde îl aştepta frumoasa Letiţia Beraru.

Dinu Pescariu s-a căsătorit în 2008 cu prezentatoarea Letiţia Beraru. Milionarul a mai fost căsătorit, timp de trei ani, cu Ileana Pescariu. Fostul jucător de tenis a mai reuşit să bifeze câteva relaţii cu femei celebre precum fiica lui Ilie Balaci, Lorena, Diana Munteanu şi, umblă vorba prin târg că ar fi trăit o poveste scurtă, dar pasională şi cu Andreea Raicu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro