Momente riscante, în trafic. Anca Serea, slalom printre maşini, cu băieţelul de mână / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Anca Serea a fost protagonista unor momente riscante în trafic, în timp ce se afla chiar de mână cu unul dintre băieţeii ei. Mai mult decât atât, vedeta şi-a parcat şi maşina în loc neregulamentar.

Anca Serea este o femeie mereu ocupată şi încearcă să facă faţă atât vieţii de mămică, cât şi carierei. Anca Serea nu refuză să ia parte la diverse proiecte şi nici invitaţiile la diverse evenimente. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când paparazzii Spynews au surprins-o în timp ce pleca de la un eveniment dedicat copiilor. De mână cu unul dintre micuţii ei, vedeta a cam făcut slalom printre maşini.

Anca Serea a ieşit din magazin, iar după ce i-a salutat pe cei prezenţi, a încercat să se îndrepte spre maşina pe care, de altfel o parcase neregulamentar. După ce stat preţ de câteva clipe pe trotuar, pentru a aştepta să se facă roşu la semafor, în cele din urmă nu a mai avut răbdare şi a decis să înainteze, deşi maşinile nu se opreau să treacă. Ba chiar Anca Serea a trecut milimetric prin faţa unei maşini roşii, şoferul acesteia oprind, însă, pentru a-i permite vedetei să treacă.

Chiar dacă ceea ce a făcut Anca Serea nu este deloc cel mai bun lucru, cu siguranţă vedeta a încercat să-i explice micuţului ei că aceasta a fost o situaţie aparte şi că, de regulă, nu este deloc indicat să te supui unor astfel de momente riscante în trafic.

Dar, dragă Anca, noi te înţelegem. Ne dăm seama că nu este uşor cu şase copii, astfel că te iertăm şi de această dată, pentru că ne eşti simpatică.

Anca Serea a devenit mamă pentru a şasea oară

Viaţa Ancăi Serea este într-o continuă agitaţie, asta pentru că vedeta are o casă plină de copii şi fiecare are propriile necesităţi. În plus, recent, împreună cu familia, Anca Serea s-a mutat în casă nouă, astfel că vedeta are multe încă de pus la punct, dovadă, probabil, şi graba în care se afla, în momentul în care paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au surprins-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro