Nimeni nu îi mai ajunge la nas lui Gabriel Fătu! Actorul s-a lăudat în faţa prietenilor cu minunea din viaţa sa / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Nimeni nu îi mai ajunge la nas lui Gabriel Fătu! Actorul s-a lăudat în faţa prietenilor cu minunea din viaţa sa / VIDEO PAPARAZZI © Facebook

Gabriel Fătu nu îşi mai încape în piele de fericire. De când a devenit tătic, celebrul actor nu ratează nicio ocazie de a se laudă cu minunea din viaţa sa. 

Recent, Gabriel Fătu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază mai puţin obişnuită, în faţa unui hotel din Capitală.  Aflat în compania unor prieteni, bărbatul a început să se lăude în faţa acestora cu fetiţa minunată care-i umple sufletul de bucurie. Îmbrăcat de gală, într-un costum negru la care a asortat o cravată roşie, Gabriel Fătu a atras privirile tutror. Culmea, nu ţinuta sobră a fost cea care l-a ajutat să facă acest lucru!

După ce a butonat telefonul mobil câteva minute, „regele farselor” le-a arătat amicilor săi câteva fotografii cu micuţa Ingrid Ana, care a venit pe lume în luna iunie. Aceştia au privit-o pe fetiţă şi l-au felicitat pe fericitul tătic.

A divorţat după 13 ani de relaţie

Actorul Gabriel Fătu  şi regizoarea Chris Simion au divorţat în anul 2015, după 13 ani de mariaj. Se cunoşteau din adolescenţă şi, după cum chiar actorul poveste, s-au maturizat împreună şi păreau un cuplu fericit. Până când au apărut zvonuri că soţia ar fi infidelă, fapt ce a dus la inevitabila separare.  Actorul şi-a refăcut viaţa la aproximativ un an după divorţ. Gabriel Fătu şi-a unit destinul cu aleasa inimi, Georgian, în faţa Ofiţerului Stării Civile. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro