VIDEO / O super vedetă din fotbalul românesc surprinsă de paparazzii Spynews.ro în ipostaze inedite! Vezi ce face când nu e la Naţională

Este unul dintre cele mai sonore nume din lumea fotbalului românesc, făcând parte din generaţia de aur, lucru care i-a aduc o notorietate extrem de mare. Chiar dacă este un personaj atât de cunoscut, nu se poartă ca o vedetă, paparazzii Spynews.ro surprinzându-l în ipostaze inedite.


Marele fotbalist Viorel Moldovan a fost surprins zilele trecute de paparazzii Spynews.ro în timp ce mergea la o spălătorie auto, unde, fără urmă de fiţe, şi-a lăsat bolidul de lux în grija angajaţilor. După ce a plătit serviciile dorite, Viorel Moldovan a mers la angajatul spălătoriei şi i-a înmânat bonul, iar apoi a plecat, pe jos, pe una din străduţele lăturalnice.


După ce a mers ceva timp pe jos, antrenorul a început să dea telefoane, semn că urma să se întâlnească cu cineva. Răspunsul pe care l-a primit nu a fost tocmai pe placul lui, deoarece imediat ce a încheiat conversaţia, Viorel Moldovan şi-a aprins o ţigară, pe care a savurat-o extrem de repede, timp în care a mai dat câteva ture.


Răbdarea nu pare a fi punctului forte, dacă judecăm după grimasele pe care le-a avut, însă la scurt timp după ce părea că a ajuns la capătul răbdării, o maşină a oprit în dreptul lui, iar bărbatul care se afla i-a făcut semn să urce. Cei doi s-au îndreptat direct către o cafenea, unde au purtat îndelung o discuţie. Antrenorul părea mult mai liniştit, semn că a înţeles că amicul lui nu a întârziat voit, ci din cauza traficului.


Îndată ce a terminat întâlnirea cu bărbatul respectiv, Viorel Moldovan s-a îndreptat direct către spălătoria auto unde îşi lăsase maşina, iar după ce s-a asigurat că toate dorinţele i-au fost îndeplinite, antrenorul secund al naţionalei a plecat.

Citeşte şi:

Viorel Moldovan, implicat într-un ACCIDENT RUTIER! În ce stare de află

Accident stupid! Un antrenor A MURIT după ce a căzut de la balcon

Tatăl handbalistului Marian Cozma, MESAJ SFÂŞIETOR: "O să-mi dau foc!" Care este motivul afirmaţiei şocante


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro