ȘOC! Unde l-au surprins paparazzii Spynews.ro pe Adi Cristea! Culmea, ”Prințul” nu s-a ”ascuns” în vreun club

Adrian Cristea a reuşit să îşi creeze de-a lungul timpului o reputaţie de Don Juan de la care nu s-a abătut în ultimii ani. Chiar dacă ne-a obişnuit cu relaţiile pasagere există totuşi o fată în viaţa lui, alături de care face tot ceea ce nimeni nu îl credea în stare să facă.

„Prinţul” Cristea a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, zilele trecute, în timp ce se afla la o plimbare cu fiica lui, pe care nu a scăpat-o din ochi nicio secundă. După ce s-au plimbat puţin pe străzile din Capitală, Adrian Cristea s-a întâlnit cu doi prieteni şi, chiar dacă s-au oprit puţin pentru a sta de vorbă cu ei, fotbalistul nu a scăpat-o nicio secundă din ochi pe Rania, care nu mai avea stare deloc.


Pentru a nu îşi lăsa fiica prea mult să aştepte, „Prinţul” şi-a luat prietenii şi au mers împreună către o cofetărie din centrul Capitalei, loc unde Rania a avut de ales între o mulţime de prăjituri. Fiica lui Adrian Cristea şi a Denisei Nechifor nu s-a sfiit deloc atunci când a fost vorba de dulciuri, iar cum tatăl ei nu îi poate refuza nimic, cei doi au plecat cu o sacoşă imensă cu prăjituri din cofetărie.


Cu proviziile făcute şi cu oboseala de rigoare acumulată, Adrian Cristea şi fiica lui s-au îndreptat către maşină, unde „Prinţul” a aşezat-o în siguranţă pe Rania pe bancheta din spate, iar apoi au mers mai mult ca sigur acasă, pentru a se delecta cu bunătăţile cumpărate.

Citeşte şi:

Nu se mai satură de femei! Lui Adrian Cristea nu îi mai ajunge doar una! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în ipostaze incredibile pe ”Prinț”

Denisa Nechifor nu mai este singură: "Vreau să stau bot în bot până la adânci bătrâneţi!" Cine este bărbatul care a intrat în viaţa ei?

”Prințul” Cristea, disperat să-și găsească echipă! Vezi la ce tertipuri a apelat pentru a juca, din nou, fotbal! Imagini EXCLUSIVE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro