PAPARAZZI / Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, scandal în public! Şi-a luat în serios rolul de "soţul doamnei"!

+2 click pentru
galerie

De când a cucerit-o pe focoasa Brigitte, Florin Pastramă se dedică trup şi suflet relaţiei: îi conduce bolidul, o ajută să-şi dirijeze afacerile şi îşi umflă muşchiuleţii când este vorba despre scandal în public.

Cei doi porumbei au fost surprinşi, miercuri, de paparazzii SPYNEWS, în timpul unei vizite inopinate la clubul deţinut de fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Pastramă a coborât relaxat de la volanul bolidului Brigittei şi a plecat agale, ca să nu facă întindere. În timp ce "soţul doamnei" îl saluta pe unul dintre muncitori (semn că nu era la prima vizită de acest gen), Brigitte l-a ajuns din urmă, călcând apăsat. Brusc, bruneţelul şi-a amintit cine cântă la el acasă şi a luat-o de mână pe iubită, ca să vadă toţi angajaţii că este vorba despre o relaţie serioasă şi că ce-i al ei e şi al lui. Inclusiv angajaţii. Atmosfera relaxată s-a transformat din senin, după ce Brigitte a observat că o salariată de pe "plantaţia" ei a călcat strâmb: nu a măturat bine! Cu "proba" în mână, bruneta a început să ţipe şi să gesticuleze, vizibil iritată.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Unde o duce Florin Pastramă pe Brigitte, după nuntă! Aici este "cartierul general" al afaceristului! Dacă nu el, atunci cine?!

În timp ce Brigitte îşi descărca nervii pe femeia înarmată cu o mătură, care lăsase ochii în pământ, Pastramă s-a schimbat brusc la faţă. Cu zâmbetul transformat într-un rânjet arogant, şi-a umflat bicepşii, şi-a aranjat tricoul mulat şi i-a aruncat angajatei o privire tăioasă, ca să îi intre bine în cap faptul că nu este OK să o supere cineva pe "Brighi". Apoi a început să facă inspecţie, ca să mai găsească nişte greşeli comise de aceasta, pentru a o pune la punct definiv.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe Facebook! Avem şi Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro